Şampiyonlukta en büyük pay sahibiydi, sezon biter bitmez Galatasaray'ı sildi. Takımdan ayrılıyor

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı ve kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Mario Lemina, Suudi Arabistan'a transfer olmaya hazırlanıyor. Mario Lemina'nın, Al Shabab ile ileri düzeyde transfer görüşmelerine başladığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Şampiyonlukta en büyük pay sahibiydi, sezon biter bitmez Galatasaray'ı sildi. Takımdan ayrılıyor
İhlas Haber Ajansı

Transfer olduğu günden bu yana Galatasaray taraftarının en çok sevdiği isimlerden biri olan Mario Lemina kariyerini Suudi Arabistan'da sürdürme kararı aldı.

Kiralık olarak katıldığı Galatasaray ile sözleşmesi sona eren ve Wolves'a dönmeye hazırlanan Mario Lemina hakkında ortaya bomba bir transfer iddiası atıldı. Wolves'ta kalmak istemeyen Mario Lemina'nın, Suudi Arabistan ekibi Al Shabab ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.

FATİH TERİM ÇALIŞTIRIYOR

Geçtiğimiz sezonun ortasında Suudi Arabistan ekibi Al Shabab ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Terim'in sezonun bitmesiyle ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti.

Lemina, sarı-kırmızılılardaki ikinci döneminde 16 maça çıkarken 1 gol ve 2 asistlik skor katkısı da sağlamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin