Çocukların kavgasına karışan babalar birbirini vurdu. Beyoğlu'nda panik dolu anlar. İşler çığırından çıktı

Beyoğlu Kulaksız'da çocukların kavgasına aileler de karışınca olaylar çığırından çıktı. İki babanın karşı karşıya gelip silahların çekildiği kavgada taraflar birbirini bacaklarından vurdu. 

Google Haberlere Abone ol
Çocukların kavgasına karışan babalar birbirini vurdu. Beyoğlu'nda panik dolu anlar. İşler çığırından çıktı
İHA

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi Kulaksız'da geçtiğimiz günlerde iki çocuk, henüz bilinmeyen bir neden le kavga etti.

Kavganın büyümesiyle araya giren vatandaşlar çocukları ayırdı. Ancak daha sonrasında çocuklar olayı kapatmayıp ailelerine anlatınca işler sarpa sardı.

Çocukların babaları akan S. ve Hasan B. gece saatlerinde semtte bir sokakta karşı karşıya geldi.

BABALAR BİRBİRİNE SİLAH ÇEKTİ

Babaların tartışması önce küfürleşmeye sonra da kavgaya dönüştü. Silahların çekildiği olayda Hakan S. hem sol hem de sağ bacağından 3 kurşunla yaralandı. Hasan B. ise bacağından vurulup yere yığıldı.

Olay sonrası ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Yaralı Hakan S.’yi (29) ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırarak tedavi altına alındı. Hasan B. ise kendi imkanlarıyla bindirildiği bir araçla hastaneye götürüldüğü bilgisine ulaşıldı. Şahısların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri olayla ilgili çalışma başlattı. Önce yaralıların, sonra ise çevredekilerin ifadeleri alındı. Öğrenilenlere göre şahısların, çocukların tartışması sonrası bir araya geldiği ve birbirlerine ateş açtıkları ortaya çıktı. Hastanede tedavileri tamamlanan iki şahıs ardından polis tarafından gözaltına alındı.

 

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin