CHP'li Özgür Özel deprem bölgesi Malatya'da. İncelemelerde bulunan Özel, Turizm Bakanı Ersoy ile görüştü

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük zarar gören Malatya'da incelemelerde bulundu. Özel ve beraberindeki heyet Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Özgür Özel deprem bölgesi Malatya'da. İncelemelerde bulunan Özel, Turizm Bakanı Ersoy ile görüştü

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük zarar gören Malatya'da incelemelerde bulundu.

Özel, Özalper Mahallesi'nde yıkılan Hayat Sitesi'ndeki arama kurtarma çalışmalarını izledi. Daha sonra açıklama yapan Özel, arama kurtarma çalışmalarının yetersiz olduğunu savunarak, binada şu anda 12 kişinin daha canlı olabileceğini söyledi.

CHP'li Özel, "Sesler geliyor ama umutlar gitgide tükeniyor. Türkiye'nin dört bir yanından Malatya'ya, 10 ile yardım bekliyoruz. Kar yağıyor, hava soğuyor. Bir an önce yardım bekliyoruz, bu işe müdahale bekliyoruz." diye konuştu.

ÖZEL BAKAN ERSOY İLE GÖRÜŞTÜ

CHP'li Özel ve beraberindeki heyet Malatya'daki incelemelerinin ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile buluştu. Özel, "Malatya'daki arama kurtarma faaliyetleriyle ilgili gördüğümüz eksiklikleri ve önerilerimizi sunmak, belediyelerimizin yapmak istediği katkılar ile ilgili koordinasyon sağlamak amacıyla milletvekillerimizle birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin