CHP'li Gök'ten TRT'ye sert tepki: Böyle bir terbiyesizliği kabul etmem

Levent Gök, Atatürk'e ve CHP'ye yapılan hakaretlerin hesabını sormak için gittiği TRT'de Genel Müdür Şenol Göka'yla tartıştı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Gök'ten TRT'ye sert tepki: Böyle bir terbiyesizliği kabul etmem

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Levent Gök, TRT Türk’te yayınlanan bir programda CHP ve Atatürk’e hakaret edildiği gerekçesiyle TRT Genel Müdürü Şenol Göka’yı ziyaret etti. Cep telefonuna yansıyan görüntülerde Göka ile Gök arasında sert tartışmaların yaşandığı görülüyor. Gök, TRT’yi iktidarın borazancılığıyla suçluyor.



CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, TRT Türk Televizyonu’nda CHP’ye yönelik olumsuz yayınlar nedeniyle TRT Genel Müdürü Şenol Göka'yı ziyaret etmek amacıyla TRT binasına geldi. Cep telefonuna yansıyan görüntülerde CHP heyetinin TRT Genel Müdürü Şenol Göka’nın makamında olmaması nedeniyle bir süre odanın dışında beklediği ardından Göka’nın geldiği ve heyetle arasında tartışma çıktığı görülüyor. CHP heyeti Göka’ya CHP Grup Başkan vekili Levent Gök’ün makamında beklediğini söylüyor. Göka da heyete kendisinin gelmeden makama girilemeyeceğini kaydediyor. Yaşanan tartışmaların ardından Göka ve CHP heyeti makam odasına giriyor.



Kısa bir sohbetten sonra kabulde bir tartışma daha çıkıyor. CHP’li Gök’ün, TRT Genel Müdürü’nün Göka’nın ‘işgal’ sözüne kızdığı; Gök'ün, “Nasıl işgal dersiniz, ben ana muhalefet partisi grup başkan vekili olarak buradayım. Böyle bir terbiyesizliği kabul etmem.” diye karşılık verdiği duyuluyor. Göka da kendisinin Cumhurbaşkanı, Başbakan tarafından atandığını ifade ediyor. Gök de ardından, “Biz buraya geliyoruz arkadaşlar önümüzü kesiyorlar. Biz Genel Müdürü bekleyelim, diyoruz. Arkadaşlarınız ‘yok’ diyorlar. Burası devletin TRT’si” ifadelerini kullanıyor.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin