CHP'de hareketli saatler. İstifa önerisiyle geldiler

28 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında gözler CHP'ye çevrilirken, tv100 editörü Betül Araz, partide yaşanan son gelişmeleri aktardı: Bazı MYK üyeleri Kemal Kılıçdaroğlu'na 'biz istifa edelim' önerisi getirdi...

Google Haberlere Abone ol
CHP'de hareketli saatler. İstifa önerisiyle geldiler

28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerini yüzde 52'nin biraz üstünde bir oyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kazandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaybettiği seçim sonrasında gözler CHP'ye çevrilirken tv100 editörü Betül Ayaz, CHP'de MYK toplantısı yapıldığını anlattı ve partide bazı MYK üyelerinin Kılıçdaroğlu'na istifalarını sunduğunu ancak CHP liderinin 'şu an buna gerek olmadığını' söylediğini aktardı.

Betül Ayaz, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu şu dakikalarda kurmaylarıyla bir değerlendirme toplantısı yapıyor. Bu resmi bir MYK toplantısı değil sadece parti parti ya da bireysel olarak kurmaylarını yanına çağırıyor. Ve seçim sonuçlarını değerlendiriyor şu dakikalarda Kılıçdaroğlu bir iç muhasebe yapıyor. Edinilen bilgilere göre bu toplantıda bazı MYK üyeleri Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘biz istifa edelim’ önerisini getirdi. Ancak Kılıçdaroğlu şu an için buna gerek olmadığını söyledi." ifadelerini kullandı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin