Çeyrek Altın Sahiplerine Piyango Vurdu. İşte Çıkacağı Rakam. İslam Memiş'ten Elinde Altın Olanlara Son Çağrıyı Yaptı ve Çeyrek Altın İle Gram Altın İçin Zirve Rakamını Verdi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, savaş nedeniyle altına olan talebin arttığını belirtti ve altında yükselişin devam edeceğini öngördü. Gram altın için fiyat veren Memiş, elinde gram altın olanlara çağrı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Çeyrek Altın Sahiplerine Piyango Vurdu. İşte Çıkacağı Rakam. İslam Memiş'ten Elinde Altın Olanlara Son Çağrıyı Yaptı ve Çeyrek Altın İle Gram Altın İçin Zirve Rakamını Verdi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Altın ve gümüş alınır mı, satılır mı?" başlıklı videosunda tahminlerini açıkladı.

Memiş'in açıklamaları şöyle:

Bu haftayı ikiye ayırıyoruz. Çarşambaya kadar ve çarşambadan sonra. Çarşamba günü Avrupa'da enflasyon açıklanacak... Ons altın 1832 dolara kadar yükseldi. Buradan kar satışları doğaldır. 1908 dolar destek, yukarıda 1980 direnç seviyesi var. Bu bant aralığı önemli. Kısa vadeli geri çekilmeler kalıcı değil.  Çarşamba gününden sonra ons altında tekrar yükseliş bekliyorum. Elinde dolar bulunduran, ons altındaki düşüşleri fırsata çevirebilir.

Gram altını 1715 TL görüyorsunuz ama geçersiz. 1782-1787 lira aralığında. 1750-1800 lirayı bu hafta takip edeceğim. Bir sonraki ataklarda 1800-1850 liraya yerleşecek gram altın

Elinde bulunduranlar beklemeli. Korku ve panikle satanlar alamıyorlar. Bu puslu havalarda kısa vadeli işlemler yapılmamalı. Bankalardaki makas aralığı gram altında alım fırsatı vermiyor.

İSLAM MEMİŞ GRAM ALTIN İÇİN HEDEF VERDİ

Bugün sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulunan İslam Memiş, "Hedef 1880 TL" dedi. 

Dünya Altın Konseyi Baş Stratejisti Reade, Fed'in faiz indirimine başlamasıyla altın fiyatlarının tüm zamanların zirvesine çıkabileceği tahmininde bulundu.

Dünya Altın Konseyi'nin (WGC) Baş Stratejisti John Reade'e göre, doların zayıflaması ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz indirimine gitmesi olasılığının desteğiyle altın fiyatları 2024 yılında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkabileceğini söyledi.

Reade, Barselona'da düzenlenen LBMA Küresel Kıymetli Madenler Konferansı'ndaki yuvarlak masa toplantısında yaptığı konuşmada, "Fed faiz indirimine başladığında altın iyi performans gösterecek. Dolar zayıflarsa, altın çok iyi iş yapar" dedi.

Reade, altın fiyatlarının şu anda yüksek olduğunu ve herhangi bir yükselişin değerli metali desteklemeye yardımcı olan yüksek bir tabandan geleceğini de sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin