Çevresindeki herkesi yavaş yavaş öldüren seri katil. Resmen zehir saçtı. Graham Young’un hayatı

Graham Young, küçük yaşlarda kimyayla olan ilgisi ve hayata olan nefretini birleştirerek seri katil olarak kayıtlara geçti. İşte Young’un tüyler ürperten hikayesi…

Google Haberlere Abone ol
Çevresindeki herkesi yavaş yavaş öldüren seri katil. Resmen zehir saçtı. Graham Young’un hayatı

7 Eylül 1947 yılında doğan Young çok küçük yaşlarda annesini kaybetti. Babasının da kendisini terk etmesinin ardından ona teyzesi bakmaya başladı. Dışarıdan bakıldığında oldukça sakin olan Young’un en sevdiği ders kimya dersiydi. Young kendi kendine deneyler yapmakla kalmadı, kendine özgü zehirler de geliştirdi.

Çevresindeki herkesi yavaş yavaş öldüren seri katil. Resmen zehir saçtı. Graham Young’un hayatı

ÖNCE AİLE BİREYLERİNDEN BAŞLADI

Bu zehirleri ilk kez babası ve üvey annesi üzerine denedi. Teyzesinin evinden babasının evine yaşamaya giden Young, aile bireylerini yavaş yavaş zehirlemeye başladı. 1961 yılında üvey annesi ve babası kusma ve ishal gibi şikayetlerle hastaneye kaldırıldığında teyzesi durumdan kuşku duymaya başladı. Babasına bunu Young’un yapmış olabileceğini söylerken, baba Frederick Young duyduklarını ısrarla reddetti. Ona göre oğlu böyle bir şey yapmazdı.

1962 yılında günden güne zayıflayan üvey anne öldü. Bu ölümün ardından baba Young da fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Doktorların teşhisi korkunçtu! Baba zehirlenmişti ve bir doz daha aldığında öleceği kesindi.

Bu durum karşısında teyze artık bu işi Graham’ın yaptığından emin oldu ve okuluna giderek kimya öğretmenine bu şüphesinden bahsetti. Graham’ın sırası arandığında zehir bulundu. Polis sorgusunda ailesini ve okul arkadaşlarını zehirlemeye çalıştığını itiraf etti.

Çevresindeki herkesi yavaş yavaş öldüren seri katil. Resmen zehir saçtı. Graham Young’un hayatı - Resim : 2

AKIL HASTANESİNDEN 9 YIL SONRA ÇIKARILDI 

Psikiyatristlerin tanısına göre kişilik bozukluğu yaşadığı ve şizofren olduğu için cezaevi verine akıl hastanesine gönderildi. 9 yıl burada kaldıktan sonra serbest bırakıldı. Kimyevi maddelere olan ilgisini kaybettiğini söylese de hastaneden çıktıktan sonra durumun böyle olmadığı anlaşıldı.

Bir laboratuvarda iş buldu. Ve burada da çalışan personeli yavaş yavaş zehirlemeye başladı. 4 kişinin öldüğü bu zehirli katliamda toplamda 70 kişinin zehirlendiği ortaya çıktı. Polislerin araştırması üzerine Young’un sicil kaydı ortaya çıktı.  Evinde yapılan araştırmada zehirlediği kişilerin adını not aldığı görüldü.

Sonunda yakalanan Young ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Fakat hapishanede geçirdiği 18 yılın sonunda kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin