Cengiz Ünder'den Beşiktaş itirafı

Fransa Ligue 1'de Marsilya forması giyen Milli futbolcu Cengiz Ünder, Velodrome Stadyumu'ndaki atmosfer hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Cengiz Ünder'den Beşiktaş itirafı

Marsilya'da başarılı bir sezon geçiren Cengiz Ünder, Velodrome Stadyumu ve taraftarlar hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Fransız basınına konuşan milli futbolcumuz, "En çılgın atmosferleri Türkiye'de yaşadım. Ama Marsilya'da da bunu bulduğumu söyleyebilirim. Roma'da da oynadım ancak Marsilya gibi değildi. Burası yaşadığım en güçlü atmosfer. Türkiye'de Beşiktaş 'ta da bu coşku var ama Marsilya'da sahaya girer girmez bu sıcaklığı hissediyorum. Bizi futbol oynama arzumuzun ötesine geçmeye itiyor'' dedi.

''ARKADAŞLARIMIN BANA NE DEDİĞİNİ DUYAMADIM''

Başakşehir forması giyerken Beşiktaş ile oynmadıkları maçtaki atmosfere de değinen Cengiz Ünder, "Bu atmosferde kendimi daha da iyi hissediyorum. 18 yaşında Başakşehir'deyken Beşiktaş'a karşı oynadım. Bu coşkuyu ilk kez orada hissettim. 90 dakika boyunca takım arkadaşlarımın bana ne dediğini kesinlikle duymadım. Öyle bir titreşim vardı ki, burada da aynısını hissediyorum. Marsilya oldukça çılgın! Bu beni teşvik ediyor'' şeklinde konuştu.

Marsilya'da kiralık olarak forma giyen Milli futbolcu, bu sezon 39 maçta görev alırken 12 gol, 5 asistlik performans gösterdi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin