Canlı yayını kuzular bastı, Nihat Doğan kuzulara türkü okudu! Doğan, kuzuların gözüne bakıp nereli olduğunu tahmin etti!

Ünlü sanatçı Nihat Doğan, Flash TV'de yayınlanan "Al Sana Haber' de kuzularla bir araya geldi. Muş yöresinin kuzusunu, kuzunun gözlerine bakarak tanıdı ve onunla düet yaptı. İşte canlı yayındaki o anlar...

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayını kuzular bastı, Nihat Doğan kuzulara türkü okudu! Doğan, kuzuların gözüne bakıp nereli olduğunu tahmin etti!

Seyhan Soylu’nun yapım ve moderatörlüğündeki Flash Tv’de yayınlanan ‘AL Sana Haber'de ilginç anlar.

Ünlü sanatçı Nihat Doğan, yılalrdır ekranlarda sürekli olarak ‘’Benim memleketimin koyununu ben gözünden tanırım" demişti. İşte bununla ilgili Seyhan Soylu da bir çılgınlık yaptı ve canlı yayına 3 tane kuzu getirdi. Kuzulardan biri Moldavya, biri Arjantin kuzusu, biride Nihat Doğan’ın memleketi Muş kuzusuydu.

Seyhan Soylu; Nihat Doğan’a canlı yayında “Hangisi memleketin kuzusu diye sordu?”

Nihat Doğan kuzuları tek tek  yüzlerini avuçlayarak tahmin etmeye çalıştı ve Muş türküsünü söyledi. Kuzulardan ikisi türküyle ilgilenmezken içlerinden biri Nihat Doğan’ın söylediği türküye eşlik ederek bir bağ kurdular. İşte tam anda gözleri doldu ve Nihat Doğan “ İşte memleketimin kuzusu, ben memleketimin kuzusunu gözünden tanırım demiştim.” diyerek” doğru tahmin etti.

İşte o anlar:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin