Canlı yayında Nihat Doğan hakkında şok itiraf!

Cine5'de Esin Övet ve Savaş Özbey'in sunduğu 'İsmi Lazım Deği' programında Nihat Doğan itirafı şaşırttı.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında Nihat Doğan hakkında şok itiraf!

Cine5'de yayınlanan 'İsmi Lazım Değil' programında Esin Övet ve Savaş Özbey’in konuğu cemiyet hayatının önemli isimlerinden Nalan Aksoy’du. Nalan Aksoy, Nihat Doğan’la bir dönem aralarında çıkan aşk dedikodularına da programda cevap verdi.



Savaş Özbey, “Neler oldu Nihat Doğan’la aranızda? “Aşk var mı?” sorusuna “Neden olmasın” demişsiniz, işin aslı nedir? diye sorunca Nalan Aksoy, “ Ortak bir arkadaşımızla balık yedik. Nihat Doğan’da vardı. Balık yedik, oturduk. Konuştuk, sohbet ettik çok keyifliydi. Çıkarken gazeteciler var dediler “İki tercihim vardı . Ya kalacaktım, o önden gidecekti. Ayrı ayrı çıktılar diyeceklerdi. “Ben bu yemeğe nasıl geldiysem öyle giderim” diyerek çıktım. Ben hiç bir şey demedim. Şakır şakır yazıldı. Esprili bir kadınım. Neden olmasın da derim. Neden olmasın?”diye cevap verdi.



Esin Övet “ Nihat’la o gün yemeğe gittin. Kafana yatmadı da mı vaz geçtin?” diye sorunca Aksoy, “Asla öyle bir şey yok. Nihat hala arkadaşım, çok severim . Sohbetini de çok severim. Bunlar yazıldı çizildi. Çok masum bir yemekti. Nihat’la bir daha yemek yiyebilir miyim? Dostça, arkadaşça da olsa artık mümkün değil. Her yerde herkesle yemek yerim. Onda niye öyle bir şey oldu anlamış değilim. Bir daha buluşup yemek yesek, aşk yaşıyor derler. Nihat olayında böyle bir şey oldu.” dedi. Savaş Özbey “Yakıştırdılar mı acaba sizi?” deyince de“Yakışıyor muyuz sizce” diyerek gülümseyen Nalan Aksoy “Seviyorum Nihat’ı gerçekten iyi adam. İki yıl oldu yemek yiyeli.”diyerek dedikoduları yanıtladı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin