Cankurtaran tekmeyi bastı! Tramplenin tepesine tırmanan adam cankurtaranın sözünü dinlemeyince başına bu geldi

10 metre yükseklikte bulunan tramplene çıkan bir kişi cankurtaranı çıldırttı. İsmi açıklanmayan adam tramplene tırmandıktan sonra korkmaya başladı. Ne atlayabilen ne de geri inebilen adama cankurtaranın müdahalesi ise sosyal medyada büyük eleştiri topladı.

Google Haberlere Abone ol
Cankurtaran tekmeyi bastı! Tramplenin tepesine tırmanan adam cankurtaranın sözünü dinlemeyince başına bu geldi

Sosyal medyaya yayımlanan bir video hem güldürdü hem de büyük eleştiri topladı. 

13 Ağustos'ta paylaşılan videoda ismi açıklanmayan bir kişi 10 metre yükseklikteki bir tramplene tırmandı. Avusturya'da gerçekleşen olayda tramplene tırmanan adam korkuya kapıldı. 

Eğlence parkında kaydedilen görüntülere göre ismi açıklanmayan adam korktuğu için atlayamadı ancak geri de inemedi. 10 dakika boyunca cankurtaran tarafından uyarılan adam korkudan hareket edemedi. Kaydedilen görüntülere göre adamın yanına çıkan cankurtaran kimsenin beklemediği bir hamle yaptı. 

Daily Star'da yayımlanan habere göre cankurtaran korkudan adeta kilitlenen adamı tekme ile aşağı attı. Söz konusu görüntüler sosyal medyaya düşer düşmez gündem oldu.

Yüzme havuzundan sorumlu yetkili Steyrer Stadtbades, kimliği açıklanmayan cankurtaranın havuza giden kişiye tekme attığını doğruladı. Cankurtaranın kovulduğu açıklanırken olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı da ifade edildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin