Çağatay Ulusoy'dan bir ilk!

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Çağatay Ulusoy, yakında bir sinema filminin başrolü olarak kamera karşısına geçecek. 29 yaşındaki oyuncu, son dizisinin yapım şirketiyle de yapım ortağı olacak.

Google Haberlere Abone ol
Çağatay Ulusoy'dan bir ilk!

Son dönemde Çağatay Ulusoy dizi projeleri ile anılıyor… Barbaros isimli dizide başrollerden birisi için anlaşan oyuncunun daha sonra projeden geri çekildiği ortaya çıkmıştı. Bu durumun nedeni olarak da TRT’nin Engin Altan Düzyatan’ın dizide yer alması isteğinin olduğu kulislere yansımıştı.

Çağatay Ulusoy için yeni bir iddia da Şeref Sözü isimli dizi için çıktı. Oyuncu henüz anlaşma yapmadı ama görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor. Hakan Muhafız dizisinin final sezonu ile Netflix’te izleyicileriyle buluşan Çağatay Ulusoy, bu sefer de bir sinema projesi ile gündemde.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu’nun haberine göre ünlü oyuncu, OG Medya ile yapım ortağı olacak. Çağatay Ulusoy’a filmde eşlik edecek oyuncular ise henüz belli olmadı.

Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET

DİZİ YILDIZININ FİLM SÜRPRİZİ

'Recep İvedik 3'te küçük bir rol, ‘Anadolu Kartalları’ ve ‘Delibal’ filmlerinde başrol oynayan, dizilerle yıldızı parlayan Çağatay Ulusoy, yakında bir ilke imza atacak. Ulusoy, Ercan Mehmet Erdem’in senaryosunu yazdığı sinema filminin başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçmekle yetinmeyip, son dizisinin yapım şirketi OG Medya ile yapım ortağı olacak.

Ulusoy’a eşlik edecek oyuncuların henüz belirlenmediği filmin türü dram, hem de en ağırından. Oyuncunun başrolün yanı sıra ilk kez ortaklık yapacağı yapımın yönetmen koltuğunda da tanıdık bir isim var. Filmi, vizyona girdikleri dönemde gişe rekorları kıran ‘Ayla’ ve ‘Müslüm’ün yanı sıra ‘Türk İşi Dondurma’ ve ‘Sarıkamış Çocukları’ gibi beğenilen yapımlara imza atan Can Ulkay yönetecek.

Yazının devamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin