Hıncal Uluç gazetesi Sabah'ı topa tuttu: Bu masalları nasıl uydurdunuz?

Sabah Gazetesi'nde, “İşte bu ülkede gazetecilik” başlıklı bir yazı kaleme alan Hıncal Uluç, Sabah’ın Günaydın ekinde yer alan bir haberin doğru olmadığını ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Hıncal Uluç gazetesi Sabah'ı topa tuttu: Bu masalları nasıl uydurdunuz?

“Aşk yok dediler ama kaçtılar” başlıklı haberi hedef alan Uluç, haberde iddiaya konu olan Nehir Erdoğan ve Cem Aydın’ın arkadaşı olduğunu, konuyu kendilerine sorduğunda haberin yalan olduğunu öğrendiğini yazdı.

Haberde imzası olan Gökhan Gökduman’a “Bu masalı nasıl yazdın” diyen Uluç, “Gazeteciliği getirdiğimiz yer bu” ifadelerini kullandı.

Hıncal ULUÇ / SABAH

İşte bu ülkede gazetecilik

Sabah sabah gazetemi okuyorum. Daha doğrusu gazete bitti.. Günaydın'a bakıyorum. Birinci sayfadan anons edilmiş bir haber.. Üçüncü sayfada manşet..
"Aşk yok dediler ama kaçtılar"
Birdekiler de dahil, beş de fotoğraf var..
"Aşk yok" deyip kaçanlar, Nehir Erdoğan ve Cem Aydın.. Nehir, sinema, televizyon oyuncusu ve sunucusu. Cem Aydın televizyon yöneticisi.. Bir ara ikisi bir arada NTV'de çalıştılar.
Nerden biliyorum?.
İkisi de arkadaşım ondan. Hele Nehir aile dostum..
Habere imzasını atan arkadaşım Gökhan Gökduman!.
Şimdi ben Gökhan'a soruyorum!.
"Bu masalı nasıl yazdın, Gökhan?."
Ağır itham değil mi?. Evet!. İtham ediyorum.. Çünkü yazdıkları masal.. Büyük bir olasılıkla bir ajanstan gelmiş fotoğraflara masal uydurmuş.
Çünkü orda olsaydı, o resimleri kendi çekseydi, benim, yani Hıncal Uluç'un da orda olduğunu görürdü. Daha fazlasını da görürdü. Nehir'in, Hıncal'ın masasından kalkıp, Cem'in masasına gittiğini.. Orda bir süre oturduktan sonra, Hıncal'ın masasına geri döndüğünü.. Ardından Cem'in de benim masama geldiğini, benimle sarmaş dolaş olduğunu.. Uzun uzun konuştuğumuzu..
Madem ordaydın, madem "Aşk yok dediler, kaçtılar" masalını değil, gerçekleri yazıyordun, nasıl beni görmedin?. Nasıl bütün bunları görmedin?.

Yazının devamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin