atv Avrupa Ana Haber'de flaş ayrılık! Deneyimli isim veda etti...

atv Avrupa'nın deneyimli sunucusu yeni yayın döneminde ana haberi bıraktığını duyurdu... Yurt dışında yaşayan Türkler arasında popüler kanallardan biri olan atv Avrupa'da önemli bir değişiklik yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
atv Avrupa Ana Haber'de flaş ayrılık! Deneyimli isim veda etti...

atv Avrupa'da önemli bir değişiklik yaşandı. Kanalda 10 yıla yakın bir süredir Ana Haber Bülteni ile izleyici karşısına çıkan Kübra Doğru Ünlü, bu görevini bıraktı.

Kişisel Instagram hesabından bir mesaj paylaşan deneyimli sunucu, yeni yayın döneminde atv Avrupa’da başka bir proje ile ekran karşısında olacağını ifade etti.

Dün akşam son kez Ana Haber Bülteni'ni sunduğunu söyleyen Ünlü, ekip arkadaşları ve yöneticilerine de teşekkür etti.

Kübra Doğru Ünlü, veda mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Merhaba güzel dostlar,
Bu akşam sizlere #avrupahaber den son kez sesleneceğim.
Meslek hayatım boyunca başlatıp, devrettiğim tüm yapımlarım gibi ATV AVRUPA HABER’in de devir zamanı geldi. 10 yıldır her akşam karşınıza geldiğim haber bültenini emin ellere teslim ediyorum.
Bir süre dinlendikten sonra yine
ATV AVRUPA’da, yeni yerimizle birlikte, Eylül’de, yepyeni bir proje ile sizlerin karşısında olacağım.
Mesleki tecrübelerim ve haberin bana kattıklarıyla harmanlayacağım bu projede de izleyenlerimin beni yalnız bırakmayacağını umuyorum.
10 yıldır birlikte çalıştığım tüm ekip arkadaşlarıma ve bana inanarak yeni yollarda yürümem için fırsat veren yöneticilerime sonsuz teşekkürler.
Eylül’de; Hoşçakal’ın dediğim yerden;
Merhaba demek üzere , görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın."

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merhaba güzel dostlar, Bu akşam sizlere #avrupahaber den son kez sesleneceğim. Meslek hayatım boyunca başlatıp, devrettiğim tüm yapımlarım gibi ATV AVRUPA HABER’in de devir zamanı geldi. 10 yıldır her akşam karşınıza geldiğim haber bültenini emin ellere teslim ediyorum. Bir süre dinlendikten sonra yine ATV AVRUPA’da, yeni yerimizle birlikte, Eylül’de, yepyeni bir proje ile sizlerin karşısında olacağım. Mesleki tecrübelerim ve haberin bana kattıklarıyla harmanlayacağım bu projede de izleyenlerimin beni yalnız bırakmayacağını umuyorum. 10 yıldır birlikte çalıştığım tüm ekip arkadaşlarıma ve bana inanarak yeni yollarda yürümem için fırsat veren yöneticilerime sonsuz teşekkürler. Eylül’de; Hoşçakal’ın dediğim yerden; Merhaba demek üzere , görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın. #yeniprogramla #eylulde #görüşmeküzere #sayınseyirciler 🎬🎬🎬

KÜBRA ÜNLÜ (@kubraunlutv)'in paylaştığı bir gönderi ()

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin