Çağatay Akgül kimdir. MasterChef All Star 2023 yarışmacısı Çağatay Akgül kaç yaşında ve nereli. Çağatay Akgül Instagram hesabı ne?

Çağatay Akgül MasterChef 2022 ile tanındı. Çok geçmeden MasterChef All Star 2023 ile ekranlarda yerini alan Çağatay Akgül'ün kim olduğu sorgulanıyor. Peki Çağatay Akgül kimdir? MasterChef All Star 2023 yarışmacısı Çağatay Akgül kaç yaşında ve nereli? Çağatay Akgül Instagram hesabı ne? İşte MasterChef All Star 2023 yarışmacısı Çağatay Akgül hakkında detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Çağatay Akgül kimdir. MasterChef All Star 2023 yarışmacısı Çağatay Akgül kaç yaşında ve nereli. Çağatay Akgül Instagram hesabı ne?

Çağatay Akgül MasterChef 2022'nin iddialı yarışmacılarından biriydi.

MasterChef All Star'ın ilk bölümünde, "Çok fazla iddialı ve yüksekten konuşmak istemiyorum. Bıçaklar çarpışsın istiyorum." diyen Çağatay Akgül ana kadroya adını yazdıran 16. yarışmacı oldu.

Peki Çağatay Akgül kimdir? MasterChef All Star 2023 yarışmacısı Çağatay Akgül kaç yaşında ve nereli? Çağatay Akgül Instagram hesabı ne? İşte MasterChef All Star 2023 yarışmacısı Çağatay Akgül hakkında detaylar.

MASTERCHEF ÇAĞATAY AKGÜL KİMDİR?

Çağatay Akgül 25 yaşındadır. MasterChef'e İstanbul'dan katılan Çağatay Akgül eğitimini Silivri Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde aldı.

İtalya'da staj yapan Çağatay Akgül 9 yıldır aşçı olduğunu belirtti. Yemek sektörüne tatlı yaparak başlayan Çağatay Akgül tatlı yapmayı çok seviyor ve tatlı tariflerinde oldukça iddialı.

Çağatay Akgül MasterChef 2022 sezonunda Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya şeflerden 3 evet oyu alarak başlamıştı. İddialı ve çalışkan olmasıyla ön plana çıkan Çağatay Akgül MasterChef 2022'nin 15. haftasında yarışmaya veda etmişti.

ÇAĞATAY AKGÜL INSTAGRAM HESABI NE?

Çağatay Akgül Instagram'da 'cagatyakgl' kullanıcı adıyla paylaşım yapıyor. Günlük hayatının yanı sıra yemek tariflerini de sosyal medya hesabından paylaşan Çağatay Akgül'ün binlerce takipçisi bulunuyor.

MASTERCHEF ALL STAR 4. GRUP YARIŞMACILARI KİMLER?

MasterChef All Star'da 4. grup yarışmacıları belli oldu. Dünya mutfaklarından en lezzetli tariflerin ekranlara geldiği, yaratıcı ve estetik tabakların çıkarıldığı MasterChef All Star'ın 4. gurubunda MasterChef 2022 yarışmacıları yer aldı. Ana kadro seçmeleri için Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'ya Osman Sezener eşlik etti. İşte MasterChef All Star 2023'ün dördüncü grup yarışmacıları isimleri;

Ayaz Geçer

Yağız Özçelik

Vural Burnaz

Gamze Tosun

Büşra Zambak

Barış Demir

Fatma Nur Uçar

Şeyma Müjdeci

Görkem Ünal

Tayfun Genç

Melih Berkay Gündüz

Burak Revanbahş

Dilan Karataş

Tolga Şener

Şule Yaman

Kaan Noyanalpan

Serpilay Salkım

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin