Büyük göç başladı her yer kırmızıya döndü! 120 milyon yengeç üremek için yollara düştü

Büyük göç başladı, onlar için yollar ve köprüler inşa edildi; ortaya bu görüntüler çıktı. Her yıl bu aylarda ortaya çıkan bu görüntüler izleyenleri şoke etti. 120 milyon yengeç üremek için zorlu yolculuğa başladı.

Google Haberlere Abone ol
Büyük göç başladı her yer kırmızıya döndü! 120 milyon yengeç üremek için yollara düştü

Sosyal medyada hava durumuyla ilgili paylaşımlar yapan Kerem Ökten ve Hava Forum sitesi İstanbul için uyarıda bulundu.

Kerem Ökten, İstanbul için sarı seviye lodos var derken, Hava Forum da kirliliğe dikkat çekti. Hava Forum ayrıca, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda ilginç bir fotoğraf paylaştı ve "Avustralya Christmas Adası'nda 120 milyon yengecin katıldığı okyanus göçü başladı." ifadesini kullandı.

KEREM ÖKTEN'DEN LODOS UYARISI

Kerem Ökten şu mesajları paylaştı: Kasım ayında havalar hareketlenecek. Kuzey yarım kürede ve Avrupa'da hiç bir sorun yok. Sadece Ülkemiz şansız taraftaydı. Bu durum Kasım ayı ile birlikte kırılacak...

Yarın İstanbul için sarı seviye lodos var. Yani açık alanda hafif eşyalar uçabilir. Bunlara önlem alınması yeterli. Çatılar ve ağaçlar için risk yok. Avrupa yakası daha çok etkilenecek. Lodos 3 gün etkili. Havalar hareketleniyor. Kasım ayı ile birlikte şanssızlığı kıracağız..

Kış yaklaşıyor. Heyecan dorukta. Vortex kovalamaya az kaldı. 24 Ocak 2022 vortex'i hakkında ne düşünüyorsunuz?

HAVA FORUM İSE İSTANBUL'A DİKKAT ÇEKTİ 

İstanbul'da bu aralar yüksek basınç sebebiyle hava kirliliği fazla... Özellikle gece ve sabahları kirlilik şehir üzerinde hapsoluyor... Kirlilik, bazı ilçelerde puslanma şeklinde kendini daha belirgin hissettiriyor.

Büyük göç başladı her yer kırmızıya döndü! 120 milyon yengeç üremek için yollara düştü

Avustralya Christmas Adası'nda 120 milyon yengecin katıldığı okyanus göçü başladı. Yengeçler için özel yollar ve köprüler inşa edildi. Şu an bu yollardan ve köprülerden ilerleyerek üreme amaçlı okyanusa ulaşacaklar. Tüm yengeçlere bu zorlu yolculukta kolay gelsin...

Dikkat | Yarın (Perşembe), Yunanistan üzerinden bize doğru Afrika toz kütlesi geliyor. Araba yıkamayın, cam silmeyin, ayakkabılarınızı boyamayın. Hava ısınacak. Bir de lodos olacak.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin