Büyük Birlik Partisi’nin çağrısı İYİ Parti’de karşılık bulur mu? BBP lideri Mustafa Destici tv100’de yanıtladı! Bir partiye daha ittifak çağrısı yaptı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Altılı Masa ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda yaptığı açıklamaların ardından BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den İYİ Parti'ye Cumhur İttifakı çağrısı geldi. tv100 canlı yayınına katılan Destici, “İYİ Parti’nin bizimle hareket etmesinden memnun oluruz” dedi. Destici bir partiyi daha ittifaka katılmaya çağırdı.

Google Haberlere Abone ol
Büyük Birlik Partisi’nin çağrısı İYİ Parti’de karşılık bulur mu? BBP lideri Mustafa Destici tv100’de yanıtladı! Bir partiye daha ittifak çağrısı yaptı

Dün yapılan Altılı Masa toplantısı sonrasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masadan çekilmesi gündeme bomba gibi düştü.

tv100'de yayınlanan Erdoğan Aktaş ile Eşit ağırlık programına katılan Cumhur İttifakı bileşeni, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Akşener'e çağrı yaptı.

Destici, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamalarını da değerlendirdiği konuşmasında Yeniden Refah Partisi'ne de Cumhur İttifakı'na katılma çağrısı yaptı:

“İYİ Parti’nin hatta Yeniden Refah Partisi’nin de Cumhur İttifakı’na katılmasından da memnuniyet duyabiliriz. Milli ve manevi değerlere sahip; devletin varlığını ülkenin bütünlüğünü milletin istiklalini önceleyen, teröre ve PKK’ya karşı net tavır ortaya koymuş olan siyasi partilerin Cumhur İttifakı’na katılmasından BBP olarak memnuniyet duyarız. Sayın Cumhurbaşkanımızın da Cumhur İttifakı’na çizdiği çerçeve buydu.”

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin