Bunu da yaptılar! Uyuşturucuyu kağıda emdirdiler

Kütahya’nın Gediz ilçesinde A4 kağıdına emdirilmiş sentetik Kannobinoid ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Bunu da yaptılar! Uyuşturucuyu kağıda emdirdiler

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ve İstihbarat Şube ile müşterek çalışma gerçekleştiren Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 2 şahsın ilçeye uyuşturucu madde getireceği bilgisini aldı.

Konuyla ilgili çalışmalarını derinleştiren ekipler bu çerçevede U.Ö. (24) ve Y.A. (24) isimli şahısları yakaladı.

Şahısların araçlarında ve üzerlerinde yapılan adli aramada 2 parça büyük 2 parça küçük A4 kağıdına emdirilmiş Sentetik Kannobinoid ele geçirildi.

Şahıslar İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Konuyla ilgili tahkikata başlanıldığı bildirildi.

KÜTAHYA HABERLERİ

- Kütahya'da geçen yılın ilk 10 ayına göre, bu yılın ilk 10 ayında hırsızlık olaylarında yüzde 9-55 oranında azalma gerçekleştiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde hırsızlık olaylarını azaltmaya yönelik uygulamalar, denetimler ve kontrolleri içeren çalışmalar sonucu 2022 - 2023 yılları 10 aylık olay karşılaştırılmasında, evden hırsızlık olayları yüzde 50,4, bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı olaylarında yüzde 9,4, iş yerinden ve kurumdan hırsızlık olaylarında yüzde 41,3, motosiklet hırsızlığı olaylarında yüzde 52,2, oto hırsızlığı olaylarında yüzde 15,4, otodan hırsızlık olaylarında yüzde 22,6, hayvan hırsızlığı olaylarında yüzde 12,5, yağma olaylarında ise yüzde 55,9 azalma sağlandı.

- Kütahya polisinin düzenlediği operasyonda bir tırda 1 kilo 34,96 gram kokain ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 kişiden 1’i tutuklandı. Narkotik köpeği 'Thor'un uyuşturucuyu bulduğu anlar kameraya yansıdı.

İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince narkotik köpeği 'Thor'un da katılımıyla bir tırda yapılan aramada, bin 34,96 gram kokain ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslardan 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan Narkotik köpeği 'Thor'un uyuşturucuyu bulduğu anlar kameraya yansıdı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin