Bu görüntülerle gündeme gelmişti. Ünlü sosyal medya fenomeni tutuklandı. 'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomeni Fatma Demir...

Sosyal medyada yayınladığı görüntüler ile gündeme gelen 'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomeni 25 yaşındaki Fatma Demir yakalanarak gözaltına alındı. Sosyal medyada 7 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Fatma Demir, bu görüntüler ile gündeme gelmişti.

Google Haberlere Abone ol
Bu görüntülerle gündeme gelmişti. Ünlü sosyal medya fenomeni tutuklandı. 'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomeni Fatma Demir...

Şanlıurfa'da  ‘Kasten yaralama’ suçundan 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomeni Fatma Demir (25) evinde yakalandı.

Demir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Şanlıurfa’da Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda ‘Kasten yaralama’ suçundan hakkında 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 'Melek Azad' lakaplı Fatma Demir, Batıkent Mahallesi'ndeki evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Sosyal medyada 7 milyon 300 bin takipçisi bulunan Demir, hastanede sağlık kontrolünden geçirilip, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. 

Sosyal medya fenomenin bu görüntüler ile gündeme gelmişti.

MELEK AZAD LAKAPLI FATMA DEMİR KİMDİR?

2000 yılında doğan Melek Azad'ın gerçek adı Fatma Demir'dir. Şanlıurfa Harran Üniversitesi’nde eğitimine devam eden Melek Azad bir yandan müzik işiyle uğraşırken diğer yandan sosyal medyada içerik üreticiliği yapmaktadır. TikTok’ta çektiği balon patlatma videosu ile gündem olmuştur.

TikTok fenomenliğinin yanı sıra müzikle de uğraşan Melek Azad, 2022 yılında İnselo ile birlikte "Hade İşine" şarkısını çıkarmış ve popülerliğini artırmıştır.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin