Bu bölgelere dokunduğunuzda partneriniz kendinden geçecek: En çok zevk veren bölgeler belli oldu

Cinsel ilişkiye girmeden de uyarılmayı sağlayan ve müthiş bir zevk süreci içerisinde olmanızı sağlayan bölgeler belli oldu. Bu bölgelere dokunduğunuzda partneriniz zevkten dört köşe olacak...

Google Haberlere Abone ol
Bu bölgelere dokunduğunuzda partneriniz kendinden geçecek: En çok zevk veren bölgeler belli oldu

Genel itibarıyla kadınların cinsel ilişkide orgazm olma noktasında zorlandığı pek çok kişi tarafından bilinirken, esasında bu durumun en büyük nedeni partneriyle uyum içerisinde olmamasından kaynaklanmaktadır.

Orgazma giden süreçte, cinsel uyarılma en önemli konulardan bir tanesi olurken cinsel ilişkiye geçmeden evvel partnerinize zevk verecek bölgelerine dokunmanız, onu cinsel ilişkiye hazırlamanızı kolaylaştıracaktır.

Bu bölgelere dokunmadan sakın ilerlemeyin

Cinsel ilişki esnasında dilediğiniz tatmin olma durumuna ulaşamadığınızı düşünüyorsanız, yeterince uyarılmamış olabilirsiniz.

Bilhassa kadınların orgazm süreçleri erkeklere oranla çok daha uzun sürerken, bu noktada erkeklere daha fazla iş düşüyor olabilir.

Karşılıklı olarak unutamayacağınız bir cinsel ilişki içerisinde olmak istiyorsanız partnerinizi cinsel ilişkiye hazırlamayı unutmayın. İşte kadınlarda uyarılma etkisi yaratan o bölgeler;

 

Kafa derisi sinir uçlarıyla dolu olurken, saçın tek bir teli dahi vücutta karıncalanma etkisi oluşturabilmektedir. Hazzı hissedebilmek için tırnaklarınızı hafifçe kafa derisinde gezdirmeyi deneyebilirsiniz.

Cinsel uyarılmayı en çok gerçekleştiren bölgelerden bir tanesi de şüphesiz kulaktır. Kulak ve meme bölgesine konduracağınız minik öpücükler partnerinizde büyük bir etkinin oluşmasını sağlayacaktır.

Sakrum yani omurganın en alt kısmı kişinin cinsel dürtülerini hareket geçiren en önemli bölgelerden bir tanesidir. Omurganın bu bölümündeki sinirler pelvise bağlı olması, kadınların hücrelerinde hareketlenmenin oluşmasını sağlayacaktır.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin