Böylesi ancak filmlerde olur! Bir sabah evinde yabancı bir adamla uyandı ve şimdi onunla evli!

Böylesi ancak filmlerde olabilir denecek haber ABD'den geldi. ABD'de yaşayan Katherine Johnstone adlı kadın sabaha karşı evine geldiğinde kanepesinden uyuyan hiç tanımadığı bir adamı fark etti. Şimdi o adamla evli. İşte Katherine ve Michael'in inanılması zor tanışma hikayesi...

Google Haberlere Abone ol
Böylesi ancak filmlerde olur! Bir sabah evinde yabancı bir adamla uyandı ve şimdi onunla evli!

Katherine Johnstone ve kocası Michael Johnstone'un tanışma hikayesi sosyal medyada viral oldu.

O zamanlar kardeşiyle birlikte New York'ta yaşayan Katherine, bir gün sabaha karşı eve geldiğinde kanepesinde hiç tanımadığı bir adamın uyuduğunu fark etti. O zamanlar 22 yaşında olan Katherine, adamın kimliğini belirlemek için telefonunun fenerini yabancının üzerine tuttu ve kız kardeşini uyandırdı. 

Böylesi ancak filmlerde olur! Bir sabah evinde yabancı bir adamla uyandı ve şimdi onunla evli!

POLİSE HABER VERDİLER 

Ancak kadınlar adamın kim olduğuna dair hiçbir fikirleri olmadığını anlayınca dehşete kapılmış bir şekilde evden kaçtılar ve polisi arayıp kanepelerinde "tanımadıkları bir adam" olduğunu söylediler.

Şu anda 29 yaşında olan Katherine şunları konuyla ilgili şunları ekledi: "Onun kim olduğunu ve niyetinin ne olduğunu bilmediğim için gergindim ama sadece huzur içinde uyuyor görünüyordu."

Polis adamı uyandırdı ve gerçekler ortaya çıktı. Görünüşe göre Michael Johnstone çılgın bir gece geçirmiş ve sarhoşluk içinde, uykuya dalmadan önce burayı arkadaşının evi sanarak içeriye girmişti. 

Böylesi ancak filmlerde olur! Bir sabah evinde yabancı bir adamla uyandı ve şimdi onunla evli! - Resim : 2

MİCHAEL'İN SABIKA FOTOĞRAFI GAZETELERE BASILDI 

Yine de Michael "izinsiz eve girmekle" suçlandı ve yerel gazetede sabıka fotoğrafı basıldı. Ancak Katherine, ortak arkadaşları olduğunu öğrendikten sonra ve Michael'in masum olduğuna inandıktan sonra şikayetini geri çekti. 

MUTLU SON 

Buna karşın Michael'a 50 saat kamu hizmeti yapma cezası verildi. Michael Katherin ve ailesinden özür diledi. Çift, samimi özrünün ardından sosyal medyada birbirlerini ekleyerek arkadaş oldu. Katherine bir yıl sonra erkek arkadaşından ayrıldığında Michael randevuya çıkardı ve o gün sevgili oldular. 

Michael, 30 Aralık 2020'de Central Park'ta diz çöktü ve çift, 14 Mayıs 2022'de evlendi. 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin