Bolu merkezli deprem! AFAD çevre illerde de hissedilen depremin büyüklüğünü 4.5 olarak açıkladı. İçişleri Bakanı açıklama yaptı

Bolu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. 4.5 büyüklüğündeki depremin ardından 1,6 ile 0,8 büyüklüğünde 2 artçı deprem daha meydana geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bolu merkezli deprem! AFAD çevre illerde de hissedilen depremin büyüklüğünü 4.5 olarak açıkladı. İçişleri Bakanı açıklama yaptı

AFAD verilerine göre, Bolu'da saat 17.07'de, 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Bolu merkezdeki depremin derinliği 7,28 kilometre olarak ölçüldü.

Çevre illerde de hissedilen 4,5 büyüklüğündeki depremin ardından AFAD verilerine göre 1,6 ile 0,8 büyüklüğünde 2 artçı deprem daha meydana geldi.

Bakan Yerlikaya'dan açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Bolu'da meydana gelen depreme ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumların tüm ekiplerinin sahada olduğunu ifade eden Yerlikaya "An itibari ile herhangi bir olumsuz durum bildirmemişlerdir. Gelişmeleri takip ediyoruz." dedi.

Valilikten açıklama

Bolu Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, an itibarıyla iletilen olumsuz bir durum bulunmadığı belirtilerek, "Gelişmeler takip edilmektedir. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun." ifadesine yer verildi.

 

Etiketler bolu deprem afad
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin