BİZ BAB-I ALİ´DE HER GECE MEHTABA ÇIKARDIK!

Basının duayenleri bugün Gazeteciler Cemiyeti´nde buluştu. Sohbete Hakkı Devrim, Altemur Kılıç ve Mehmet Barlas konuşmacı olarak katıldı. Basının ünlü isimleri dünün Bab-ı Ali´siyle bugünün medya towerlarını karşılaştırdılar. Hakkı Devrim yaptığı konuşmada, "Asansöre bindiğim zaman beni tanıyıp hatırlaması için 3. kata kadar patrona fırsat tanıyorum, sonra konuşuyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol
BİZ BAB-I ALİ´DE HER GECE MEHTABA ÇIKARDIK!

Türk medyasının unutulmaz muhabirlerinden Vasfiye Özkoçak'ın yönetimindeki Gazeteciler Sosyal Dayanışma Vakfı mesleğin duayenlerini topladı. Gazeteciler Cemiyeti Konferans Salonu'ndaki sohbete Hakkı Devrim, Altemur Kılıç ve Mehmet Barlas konuşmacı olarak katıldı.



Aslında konuşmacılardan üçüncüsü Milliyet Yazarı ve Sultan Vahdettin'in Yazarı Yılmaz Çetiner'di. O rahatsızlanınca en yakın arkadaşı Mehmet Barlas onun yerine konuşmacı olarak katıldı. Medyada gazetecilik dışı sermayelerin meslek mensupları ile meslek arasındaki açıklığı artırdığını vurgulayan konuşmacılar Bab-ı Ali'nin eski günlerini ve unutulmaz isimlerini bir kez daha andılar.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin