Bir partiden daha Erdoğan'a destek açıklaması. Sağduyu Partisi Kurucusu Muharrem Nureddin Coşan'dan yazılı açıklama geldi

Son olarak ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı almasından sonra bir partiden daha Erdoğan'a destek açıklaması geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bir partiden daha Erdoğan'a destek açıklaması. Sağduyu Partisi Kurucusu Muharrem Nureddin Coşan'dan yazılı açıklama geldi

Cumhur İttifakı içiresindeki partilerden sonra dün de 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde üçüncü en yüksek oyu alan ATA İttifakı adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceklerini duyurmuştu.

Millet İttifakı da son olara Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile bir görüşme yaptı ve bununla ilgili kararın yarın açaklanacağı duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir partiden daha destek açıklaması geldi.

Sağduyu Partisi Kurucusu Coşan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek

Sağduyu Partisi Kurucusu ve Onursal Başkanı Muharrem Nureddin Coşan, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

Sağduyu Partisinden yapılan açıklamaya göre, Muharrem Nureddin Coşan, Cumhurbaşkanı Seçimi'ne ilişkin Türk halkına hitaben mesaj yayımladı.

Coşan, mesajında Türkiye Yüzyılı vurgusu yaparak, Erdoğan'ı destekledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin