Bilişim Zirvesi’ne kayıtlar başladı

ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi’13 için erken kayıtlar 1 Nisan 2013 tarihinde başladı.

Google Haberlere Abone ol
Bilişim Zirvesi’ne kayıtlar başladı

ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi’13 için erken kayıtlar 1 Nisan 2013 tarihinde başladı. Kayıtlar 30 Nisan’a kadar devam edecek.

 



İnterpromedya’nın bu yıl 13.’sünü düzenlediği Bilişim Zirvesi, uluslararası bir kimlik kazanıyor. Bundan böyle ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi adıyla anılacak etkinlik Avrasya ve Afrika bölgesinin, diğer bir deyişle Yeni Eski Dünya’nın en büyük Bilişim Zirvesi oluyor. Zirve tüm bilişim teknolojileri profesyonellerini ve meraklılarını 24-26 Eylül 2013 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde toplayacak.



6 BİNİN ÜZERİNDE KATILIMCI BEKLENİYOR

 



ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi’13 için erken kayıtlar 1 Nisan 2013 tarihinde başladı. Bu büyük buluşma için erken kayıt fırsatı 30 Nisan 2013 tarihine kadar devam edecek. Bu yıl Zirve için iki katılım şekli belirlendi. Erken kayıt ücreti standart katılımcı için 250 Euro, VIP katılımcı için 500 Euro olacak. Normal kayıt dönemi ise 1 Mayıs-23 Eylül tarihleri arasında başlayacak. Buna göre ücretler standart katılımcı 550 Euro, VIP katılımcı 800 Euro olacak. Zirve zamanı (24-25-26 Eylül) yapılacak kayıt ücretleri ise standart katılımcı 650 Euro, VIP katılımcı 900 Euro olarak belirlendi. Yeni Eski Dünya’nın en büyük bilişim etkinliği ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi’ne bu yıl 6 binin üzerinde rekor katılımcı hedefleniyor.



EN BÜYÜK ETKİNLİK OLACAK

 



ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi’nin Avrupa, Asya ve Afrika bölgesinin en büyük Bilişim Zirvesi konumunda bulunduğunu belirten İnterpromedya Genel Müdürü Güldane Taşdemir, “Yeni ismiyle anılmadan önce geçtiğimiz yıl son kez düzenlediğimiz ICT Summit Eurasia Bilişim Zirvesi’nde 6 bine yakın katılımcı, ulusal ve uluslararası basından toplam 155 basın mensubu ve 358 konuşmacı yer almıştı. “Daha Hiçbir Şey Görmediniz!” temasıyla düzenlenecek bu yılki zirvede de farklı konularda konferanslar, oturum ve seminerler, eşleştirme / buluşturma ortamları, tanıtım alanları ve sosyal etkinlikler olacak. Yaratıcı sunumlar ve sürpriz isimlerle zirve, yapılacağı tarihlerde dünyada bilişim teknolojileri alanındaki en büyük etkinlik olacak” görüşlerinde bulundu. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin