Beyoğlu Belediye Başkanı, İzzet Paşa'da müjdeyi verdi!

İzzet Çapa'nın bu haftaki program konukları Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve modacı Nur Yerlitaş'tı.

Google Haberlere Abone ol
Beyoğlu Belediye Başkanı, İzzet Paşa'da müjdeyi verdi!

6 Nisan Cumartesi gecesi SkyTurk 360 ekranlarında yayınlanan İzzet Paşa'da İzzet Çapa'nın bu haftaki konukları Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve modacı Nur Yerlitaş'tı. Programa şarkılarıyla renk veren Ali Nafile, İzzet Paşa için özel olarak hazırladığı, Halil Sezai'nin İsyan parçasını Arapça söyleyerek tüm seyircilere tatlı bir sürpriz yaptı.



Her zaman gittiği tostçusuna rahat rahat ulaşamadığından yakınan Nur Yerlitaş başkan Demircan'a "Taksim ne zaman bitiyor? Benim için çok önemli" deyince, Ahmet Misbah Demircan Taksim'deki inşaatın Temmuz'da biteceği müjdesini verdi.



Emek Sineması'nın akıbeti ile ilgili soruya Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Emek Sineması tartışmasının siyasi ve ideolojik olduğunu, orada bir restorasyonun gerçekleştiğini belirtti. Atilla Dorsay'ın Emek sineması yıkılırsa yazmayı bırakacağını söylediğini hatırlatan İzzet Çapa'ya Başkan'ın cevabı "Atilla Dorsay Emek Sineması'nın yıkılmayacağını bildiği için böyle diyor" oldu.



Programın ilerleyen dakikalarında İnci Pastanesi'nin kapanması konusu açıldı. Bunun üzerine Ahmet Misbah Demircan İnci Pastanesi'nin bulunduğu binadaki restorasyon çalışmalarından dolayı şimdilik pastanenin başka bir yere taşındığını, restorasyon bitince eski adresine geri döneceğini söyledi.



Ünlü modacı Nur Yerlitaş'a ilhamını nereden aldığını soran İzzet Çapa'ya Yerlitaş; "İlhamı kendimden alıyorum. Yüzümün güzel olduğunu biliyorum ama şişman bir kadınım. Vücudum çirkin. Kendi giymek istediğim kıyafetleri tasarlıyorum." cevabını verdi.



Ahmet Misbah Demircan, eski Kasımpaşaspor başkanı amcası Sultan Demircan'dan bahsederken Nur Yerlitaş Başkan'ın amcasının 70'li yıllarda futbolcu Cemil Turan'ı kaçırmasından bahsetti. Bunun bir rivayet olup olmadığını soran İzzet Çapa'ya, Demircan "Rivayet değil, gerçekten oldu" diye cevap verdi.



Nur Yerlitaş'a siyasi yönelimi hakkında sorulan soru üzerine ünlü modacı; "Başbakanımızı çok seviyorum. İsterlerse taşlasınlar beni eğer başbakanımız giderse oyumu da AK Parti'ye vermem. Onun şahsını seviyorum. Twitter'da başbakanımız hakkında yazılanlara üzülüyorum. Biraz saygı duyulması gerekiyor" dedi.



Bugünlere gelişinin zorlu hikayesini anlatan Nur Yerlitaş geçtiğimiz senelerde bir süre psikololojik destek aldığını ve doktorunun Fatih Terim'in kızı Merve Terim olduğunu söyledi.



Orhan Gencebay, Nur Yerlitaş için özel olarak gönderdiği videoda "Haydi şu albümü yapalım" mesajını iletti.  Yerlitaş yıllar önce eline albümünü alıp Orhan Gencebay'ı Barbaros yokuşunun başında beklediğini itiraf etti. Ardından Gencebay, "Nurcuğum seninle gönül sevdamız ne zaman başladı?" diye sordu.



Pek çok kişinin Nur'a hayran olduğunu söyleyen İzzet Çapa, Yerlitaş'a "Peki sen kime hayransın?" diye sordu. Bunun üzerine Nur Yerlitaş "Fatih Terim'in görünce çok heyecanlanırım" cevabını verdi. Ardından Yerlitaş "Sayın Emine Erdoğan hanımefendiyi gördüğüm zaman çok heyecanlanıyorum. Başörtüsünün altındaki dünyaya bakışını ve çağdaş düşüncelerini çok beğeniyorum" dedi.



Olduğu gibi olduğunu üstüne basa basa söyleyen Nur Yerlitaş; "Bana silah çekseler kapanamam. Başörtüsü takamam. Sıkıntılıyım. Anneannem çarşaf giyerdi, ben de küçükken onun gibi odaya saklanıp çarşaf giyer ama kırmızı ruj sürerdim" dedi.



Geceye "Ne çektin be İzzet ne çektin" diyen Nur Yerlitaş'ın Yalan Dünya'nın Vasfiye Teyzesi taklidi vurdu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin