Beyazperdeye yeni bir korku filmi geliyor!

Siccin 2, izleyicileriyle buluşuyor...

Google Haberlere Abone ol
Beyazperdeye yeni bir korku filmi geliyor!

Yapımını Muhteşem Film’in, yönetmenliğini Alper Mestçi'nin gerçekleştirdiği; Türkiye'de 2014 yılının en iyi korku filmi olarak seçilen ve birçok ödül alan Siccin'in devam filmi olan Siccin 2 "Her Canlı Ölümü Tadacaktır" 250 kopya ile 10 Temmuz'da The Moments Entertainment dağıtımıyla vizyonda olacak.



Issız Cuma Mezarlığı’nda geçen gerçek bir hikayeden esinlenilen hikayesi ile "İslami Korku" öğelerini seyircisiyle buluşturacak filmin çekimleri Çanakkale’nin Yenice İlçesi, Namazgah Köyü, Nevruz Köyü ve Issız Cuma Mezarlığı’nda gerçekleştirildi. Haberlere konu olarak, uzun süre sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer alan; ölen anne ve çocuğunun buluştuğu "Yer değiştiren Mezar" ın olduğu Issız Cuma Mezarlığı, seyirciye gerçekliği birebir yansıtırken, doğal platoluğuyla Siccin 2'nin çekildiği yerlerden biri olarak dikkat çekiyor. 



Şeyda Terzioğlu, Bulut Akkale, Ece Edibe Baykal, Reyhan İlhan, Yavuz Çetin ve Seda Oğuz’un başlıca rollerde olduğu filmin senaryosu Alper Mestçi ve Ersan Özer’e ait. Siccin 2'nin görüntü yönetmenliğini Feza Çaldıran yaparken, müzikler de ise Reşit Gözdamla imzası yer alıyor.



 




Etiketler sinema film vizyon
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin