Beşiktaş'tan görülmemiş transfer teklifi. Ahmet Nur Çebi, Manchester United ile ilk görüşmeyi gerçekleştirildi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Manchester United forması giyen Mason Greenwood için harekete geçti. Ahmet Nur Çebi, Manchester United'da forma şansı bulamayan Mason Grenwood için İngiliz ekibine 6 aylık kiralama teklifi yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'tan görülmemiş transfer teklifi. Ahmet Nur Çebi, Manchester United ile ilk görüşmeyi gerçekleştirildi

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında yarın sahasında Dinamo Kiev'i ağırlayacak olan Beşiktaş'ta transfer gündemine Mason Greenwood geldi.

Taciz ve tecavüz suçlarından dolayı uzun süre futboldan uzak kalan Mason Greenwood mahkeme kararı sonucu aklandıktan sonra futbola geri dönmüş ve Manchester United ile antrenmanlara çıkmaya başlamıştı. Manchester United'ın kadrosunda düşünmediği Mason Greenwood için Süper Lig devi Beşiktaş devreye girdi.

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, Manchester United forması giyen Mason Greenwood'u bonservisiyle kadroya katmaktansa 6 aylık kiralama teklifini İngiliz ekibine sunacak.

Kariyerinde 176 maça çıkan Mason Greenwood, 79 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 21 yaşındaki futbolcu 24 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin