Beşiktaş'ta korkunç intikam cinayeti: Restoran basmaya gitti vurularak öldü!

Türkiye'de silahlı saldırı olayları ardı ardına patlak veriyor. Beşiktaş'ta da silahlı saldırı olduğu öğrenildi. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişiye, iş yerinden de karşılık verildi. İşyerinden açılan ateş sonucu, motosikletin arkasında oturan Sertan Taylan Hayal (24) vurularak hayatını kaybetti. Sertan Taylan Hayal'ı vuran kişi kaçarak izini kaybettirdi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta korkunç intikam cinayeti: Restoran basmaya gitti vurularak öldü!

Beşiktaş'ta Sinanpaşa Mahallesi Mumcu Bakkal Sokak'ta üzerinde gece meydana gelen olayda motosikletle gelen iki kişi bir restorana ateş açtı.

Açılan ateşe restoranda bulunan bir kişinin de ateş ederek karşılık vermesi üzerine çatışma yaşandı. Olay sırasında motosikletin arkasında bulunan Sertan Taylan Hayal vurularak motosikletten düştü.

TESADÜFEN İKİ KİŞİ DAHA ÖLECEKTİ

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Sertan Taylan Hayal, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Olay sırasında tesadüfen sokaktan geçen iki kişinde hafif şekilde yaralandığı öğrenildi

ZANLI ARANIYOR

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği tarafından soruşturma açıldı. Polis motosikletle ateş eden kişiyi öldüren şüpheliyi ve olaydan yaralı arkadaşını ve motosikleti bırakarak kaçan diğer şüpheliyi yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin