Beşiktaş kariyerleri çok erken bitti. Rıza Çalımbay faturayı iki isme kesti

Beşiktaş'ta seçim heyecanı yaklaşırken teknik direktör Rıza Çalımbay, Jean Onana ve Eric Bailly isimlerinin üzerini çizdi. Sezon başından bu yana beklenen performansı veremeyen Onana ve sakatlık problemi yaşayan Bailly'nin devre arasında Beşiktaş hikayesi sonlanacak.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş kariyerleri çok erken bitti. Rıza Çalımbay faturayı iki isme kesti
Anadolu Ajansı

Yaz transfer dönemini aktif geçiren ancak takıma kattığı çoğu oyuncudan verim alamayan Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay, Jean Onana ve Eric Bailly isimlerini gözden çıkardı.

Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesinin ardından üst üste iki maçı da kazanarak yükselişe geçen Beşiktaş'ta devre arasında takıma veda edecek isimlerden ikisi belli oldu.

Büyük tartışmalar içinde 4 milyon Euro'ya transfer edilen Jean Onana hem performansı hem de saha dışındaki tavırlarıyla Rıza Çalımbay'ın kadroda düşünmediği isimlerden birisi haline geldi. Teklif gelmesi halinde Onana'yı bonservisiyle elden çıkarmayı düşünen Beşiktaş aksi halde Onana'yı kiralık olarak yollayacak.

Rıza Çalımbay'ın takımda düşünmediği diğer isim ise Eric Bailly. Sezona iyi başlayan ancak kariyerinde yaşadığı sakatlık kabusunu Beşiktaş'ta tekrar gören Bailly, Tayfur Bingöl ile tartışmasının ardından da kulüpte eleştiri oklarını üzerine çeken isim olmuştu.

Manchester United'dan bonservissiz transfer edilen Bailly, Rıza Çalımbay'ın yönetime sunduğu raporda siyah-beyazlı takımda yetersiz olarak görüldü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin