Beşiktaş 3-1 Göztepe MAÇ ÖZETİ İZLE

Ziraat Türkiye Kupası'nda penaltı atışları sonucu Beşiktaş, Göztepe'yi 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Siyah-beyazlılarda 2 penaltı atışında gole izin vermeyen Ersin Destanoğlu takımının çeyrek finale yükselmesinde önemli pay sahibi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş 3-1 Göztepe MAÇ ÖZETİ İZLE

Beşiktaş, Göztepe'yi penaltı atışlarıyla 3-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi.

Siyah-beyazlılarda; Batshuayi, Atiba ve Vida penaltı atışlarını gole çevirirken, Pjanic penaltıyı kaçırdı. Göztepe'de ise Angel penaltı atışını gole çevirirken, Di Santo, Berkan Emir ve Lourency atışlarından faydalanamadı.

Türkiye Kupası'nda  Gaziantep FK, Karagümrük, Kayserispor, Sivasspor, Antalyaspor, Trabzonspor, Alanyaspor ve Beşiktaş çeyrek finale adını yazdıran takımlar oldu.

Karşılaşmada ilk yarının bitiş düdüğüyle Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü Serdar Topraktepe ile Göztepeli Halil Akbunar arasında tartışma yaşandı. İlk yarının bitiş düdüğüyle birlikte taraflar soyunma odasına giderken, Göztepe'nin takım kaptanı Halil Akbunar, kenarda yer alan Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü Serdar Topraktepe'ye eliyle sus işareti yaptı. Bu hareketin ardından ikili arasındaki tartışma, soyunma odası koridorlarına taşındı. Olay, araya girenler tarafından yatıştırılırken, Halil Akbunar sarı kart ile cezalandırıldı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin