beIN Sports'tan yeni kanal!

beIN Sports, Amerika'da kritik bir açılıma imza attı. İzleyici portföyünü genişletmek isteyen beIN Sports, Amerika'ya özel beIN Sports Xtra isimli bir kanal açtı.

Google Haberlere Abone ol
beIN Sports'tan yeni kanal!

Hürriyet'te yer alan habere göre; beIN Sports Xtra kanalı yalnızca televizyonda olmayacak, mobil cihazlardan da izlenebilecek. Geniş kitlelere ulaşmak isteyen beIN Sports, mobil cihazların yanı sıra beIN Sports Xtra ile Facebook üzerinden de yayınlar yapacak.

beIN Sports Xtra projesinin en ilgi çekici yanı ise canlı spor müsabakaları yayını olacak. Futbolseverler, La Liga, Ligue 1 ve Süper Lig'den birini seçerek ücretsiz olarak izleyebilecekler. Böylece Süper Lig artık Amerika'da bedava izlenebilecek.

beIN Sports Kanada ve ABD yöneticisi Antonio Briceno konuyla ilgili şunları söyledi:

"beIN Sports için heyecan verici bir gün. İzleyicilerin, yoğun kaliteli içerik taleplerine cevap verebilmek adına beIN Sports Xtra isimli yeni kanalımızı açıyoruz. Tüm kullanıcılarımız ve futbolseverler, major spor müsabakalarını bu kanalda ücretsiz olarak izleyebilecekler. La Liga, Ligue 1 ve Süper Lig'den seçtikleri birine ücretsiz erişim hakkına sahip olacaklar. Ayrıca PSG’nin tüm iç saha maçları ücretsiz olacak."

Kadın futboluna dikkat çekmek isteyen beIN Sports, bu konuda da çarpıcı bir karara imza attı. Fransa Kadın Milli Takımının tüm maçlarının da pakete dahil olacağı duyuruldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin