Bayramda otoyollar ve köprüler ücretli mi ücretsiz mi? 21-22-23 Nisan bayramda hangi otoyollar ve köprüler ücretsiz olacak. İstanbul, Ankara, İzmir ücretsiz otoyolları ve köprüler

Bayramda otoyollar ve köprülerin ücretsiz olup olmayacağı araştırılıyor. Bayram ziyaretleri ve gezmeleri başladı. Bununla birlikte bayramda birçok toplu taşıma ücretsiz hizmet verecek. Bazı otoyollar ve köprüler için de bayramda ücret alınmayacak. Peki bayramda otoyollar ve köprüler ücretli mi ücretsiz mi? İşte İstanbul, Ankara, İzmir ücretsiz otoyolları ve köprüler.

Google Haberlere Abone ol
Bayramda otoyollar ve köprüler ücretli mi ücretsiz mi? 21-22-23 Nisan bayramda hangi otoyollar ve köprüler ücretsiz olacak. İstanbul, Ankara, İzmir ücretsiz otoyolları ve köprüler

Bayramda otoyollar ve köprülerin ücretsiz olacağı açıklandı. Bununla birlikte hangi otoyolların ve köprülerin bayramda ücretsiz olacağı sorgulanıyor.

Bayramda ücretsiz olacak köprüler ve otoyollar açıklandı. İşte İstanbul, Ankara, İzmir ücretsiz otoyolları ve köprüler.

Ramazan Bayramı'nda metro, metrobüs, tramvay da dahil olmak üzere birçok toplu taşıma ücretsiz olacak. Peki 21-22-23 Nisan bayramda hangi otoyollar ve köprüler ücretsiz olacak? İşte İstanbul, Ankara, İzmir ücretsiz otoyolları ve köprüler.

BAYRAMDA HANGİ OTOYOLLAR VE KÖPRÜLER ÜCRETSİZ OLACAK?

Bayramda yap-işlet-devret projeleri haricinde otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 20 Nisan Perşembe saat 00.00'dan 24 Nisan Pazartesi 07.00'ye kadar ücretsiz olacak.

Bayramda köprü ve otoyollar İzmir, Ankara ve İstanbul'da ücretsiz olacak.

BAYRAMDA MARMARAY, VAPUR, İETT ÜCRETSİZ Mİ? 

Marmaray, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu, Başkentray ve İZBAN ile belediyelerin yürüttüğü toplu taşıma hizmetleri bayramda ücretsiz olacak. Vatandaşlar bu sürede bedava seyahat edebilecek. 

Bayramda metro, metrobüsle beraber otobüs ve vapur da ücretsiz olacak. Ancak kartı olmayanlar toplu taşımaya binemeyecek. Dolayısıyla bayramda toplu taşımayı kullanacak kişilerin yanında kart bulundurması zorunlu olacak.

BAYRAMDA MİNİBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ?

Bayramda minibüsler ücretsiz olmayacak. Minibüslerde indi bindi ücreti 7 TL olarak belirlendi. Ramazan Bayramı boyunca minibüsler hizmet vermeye devam edecek. 

2023 İSTANBUL TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİ

  • Tam Elektronik Bilet Ücreti 9,90 TL
  • Öğrenci Elektronik Bilet Ücreti 4,83 TL
  • Öğretmen Elektronik Bilet Ücreti 7,09 TL
  • Tam Abonman Ücreti 777 TL

 

2023 RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN BİTİYOR?

Ramazan Bayramı arefesi 20 Nisan Perşembe gününe denk geldi. Ramazan Bayramı'nın birinci günü 21 Nisan Cuma, ikinci günü 22 Nisan Cumartesi, üçüncü günü 23 Nisan Pazar gününe denk geliyor. 23 Nisan Pazar günü aynı zamanda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile birleşiyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin