Batuhan Karacakaya inkar etmişti... Survivor All Star finalinde ortaya çıkan görüntü bomba etkisi yarattı

Survivor finalinde elenen ve yarışmayı üçüncü olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya ile ilgili bomba etkisi yaratan bir görüntü ortaya çıktı. Batuhan Karacakaya'nın bu görüntü ile ilgili ne söyleyeceği merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Batuhan Karacakaya inkar etmişti... Survivor All Star finalinde ortaya çıkan görüntü bomba etkisi yarattı

Acun Ilıcalı'nın yapımını üstlendiği Survivor geçtiğimiz aylarda son buldu. Survivor bitti ancak kavga ve söylentiler bir türlü son bulmadı. Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu Survivor'da haksız şampiyonluk olarak algılansa da Acun Ilıcalı çıktığı canlı yayında yaptığı açıklamalar ve noter tasdikli oylama sonuçlarını açıklaması Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğunu tescilledi.

Tüm bunlar yaşanırken Survivor'da Batuhan Karacakaya'nın Aleyna Kalaycıoğlu ile ilgili yaşadığı aşk iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Aşk iddiaları sonrası Batuhan Karacakaya yarışmada bir açıklama yapmış ve şu sözleri söylemişti; "Ben buraya aşk yaşamaya gelmedim. Daha önce zaten bir kere dilim yandı. Burada herkes benim bacım. Benim buradaki tek sevgilim kupa. Ben buraya şampiyon olmaya geldim ve şampiyonluğa odaklandım"

Batuhan Karacakaya bu sözleri söyleyerek aşk iddialarını sonlamıştı ancak Survivor finalinde sosyal medyada yayınlanan bir görüntü Batuhan Karacakaya'nın farklı biri isimle yaşadığı iddia edildiği Survivor aşkını ortaya çıkarda. Bir yılı aşkındır o isimle aşk yaşadığını ortaya iddia edildi.

Survivor'da 3'üncü olan Batuhan Karacakaya finale çıkan yarışmacılar açıklandığında Batuhan Karacakaya için gözyaşlarını döken bir yarışmacı vardı. Finale Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıççı'nın çıktığı ve Batuhan Karacakaya'nın elendiği belli olduğu an Aleyna Çalışkan'ının gözyaşları sosyal medyada gündem oldu.

Hüngür hüngür ağlayan Aleyna çalışkan'ın bu görüntüsü Batuhan Karacakaya ile uzun zamandır aşk yaşadığı iddialarını gündeme getirdi.

Batuhan Karacakaya'dan bu iddialar için herhangi bir açıklama gelmezken yapacağı açaklama ise merak konusu oldu.

Batuhan Karacakaya inkar etmişti... Survivor All Star finalinde ortaya çıkan görüntü bomba etkisi yarattı

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin