Barcelona'nın yıldızı için Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya geldi! Kıran kırana transfer pazarlığı

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük iki adayı Fenerbahçe ve Galatasaray, Barcelona'da forma giyen yıldız ismin transferi için karşı karşıya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Barcelona'nın yıldızı için Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya geldi! Kıran kırana transfer pazarlığı

Ara transfer dönemini aktif geçiren iki takım Fenerbahçe ve Galatasaray sezon sonu transfer dönemi hazırlıklarına da şimdiden başlamış durumda.

Ezeli iki rakip Barcelona'da forma giyen yıldız isim için kolları sıvadı. İşte detaylar...

GALATASARAY TRANSFERLERİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Ara transfer döneminde kadrosuna Kaan Ayhan ve Sam Adekugbe'yi katan Galatasaray'ın en çok ses getiren transferi Nicolo Zaniolo oldu. Alanyaspor ve İstanbulspor'la yapılan hazırlık maçlarında oyuna sonradan girerek gol sevinci yaşayan İtalyan yıldız, sarı-kırmızılı ekibin ligde son oynadığı Kasımpaşa maçında da ikinci yarının başında oyuna dahil oldu ve 57. dakikada attığı golle takımına üç puan getirdi.

SAMET AKAYDIN, SEVILLA MAÇININ EN İYİSİYDİ

Fenerbahçe ise ara transfer döneminde Samet Akaydın, Jayden Oosterwolde, Emre Demir ve Bruma(bonservisi alındı) kadrosuna kattı. Sarı-lacivertliler Bruma'yı Portekiz Ligi ekiplerinden Braga'ya kiralarken yeni transferlerden performansıyla en çok dikkat çeken isim Samet Akaydın oldu. Sevilla maçında savunma anlamındaki istatistiklerde zirvede yer alan Samet Akaydın performansıyla taraftarları bir hayli mutlu etti.

Barcelona'nın yıldızı için Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya geldi! Kıran kırana transfer pazarlığı

PENA İÇİN KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Sezon sonu transfer döneminin açılmasıyla birlikte Fenerbahçe ve Galatasaray, Barcelona'da forma giyen Inaki Pena için karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe'de Altay Bayındır ile sözleşme konusunda henüz anlaşılamaması, Galatasaray'da ise Fernando Muslera'nın ilerleyen yaşı nedeniyle kaleye takviye yapmak isteyen ezeli rakipler Pena için transfer savaşı verecek.

Bu sezon Barcelona'da sadece üç maçta forma giyen Pena, Copa del Rey'de Intercity ile Ceuta'ya karşı ve Şampiyonlar Ligi'nde de grup aşamasının son maçında Viktoria Plzen'e karşı forma giydi. Forma şansı bulmakta zorlanan Inaki Pena, Ter Stegen'in arkasında kaldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin