Barcelona'da Lionel Messi hayal kırıklığı! Lionel Messi yeni kulübüne imzayı attı

PSG ile yollarını ayırdıktan sonra hangi kulübe gideceği merakla beklenen Lionel Messi tercihini MLS'ten yana kullandı. Arjantinli yıldız Lionel Messi, Inter Miami ile anlaşmaya vardı.

Google Haberlere Abone ol
Barcelona'da Lionel Messi hayal kırıklığı! Lionel Messi yeni kulübüne imzayı attı

PSG ile yollarını ayırma kararı aldıktan sonra efsane olduğu Barcelona'ya dönmesi beklenen Lionel Messi yeni takımı konusunda herkesi ters köşe yaptı.

Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'den gelen iki yıllık 1.2 milyar Euro teklifi elinin tersiyle geri iten Lionel Messi'nin Barcelona'ya geri dönmesi beklenirken Arjantinli oyuncu flaş bir karar aldı ve MLS ekiplerinden Inter Miami ile anlaşmaya vardı.

Lionel Messi transferinin ardından, ''Barcelona'ya gerçekten dönmek istiyordum, bunun için çok heyecanlıydım ancak gittiğimde daha önce yaşadıklarımı tekrardan yaşamak istemedim. Geleceğimi başkasının ellerine bırakmak istemedim. La Liga'nın her şeyi kabul ettiğini ve geri dönmem için her şeyin yolunda olduğunun söylendiğini duymuş olsam da, gerçekleşmesi gereken daha pek çok şey vardı. Umarım bir gün Barcelona'ya dönebilirim. Nasıl olur bilmiyorum ancak orayı çok seviyorum. İnsanların ilgisini takdir ediyorum ve bir gün oraya dönmek istiyorum'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin