Barbaroslar 6. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 6. Bölüm full izle

Barbaroslar her Perşembe TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Barbaroslar dizisi dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyiciden tam puan almayı başardı. Yayınlandığı ilk günden bu yana reyting rekorları kıran dizinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Yetkin dikinciler ve Pelin Akil gibi isimler yer alıyor. Barbaroslar 6. Bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için haberimizin içine izleme linkini ekledik. İşte Barbaroslar 6. Bölüm izleme linki

Google Haberlere Abone ol
Barbaroslar 6. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 6. Bölüm full izle

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Barbaroslar dizisi, dün akşam 6. Bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Tarihi konusu ve başarılı oyunculuklarıyla dikkat çeken dizinin yayınlanan son bölümünde; Baba Oruç ve tayfası zulme uğrayan köylüleri kurtarıyor ve yeniden yelken açıyor. Yanı sıra Hızır ve Niko, Radko’nun tuzağına düşüyor. İşte Barbaroslar 6. Bölüm izleme linki
 
BARBAROSLAR 5. BÖLÜMDE NE OLDU?

Barbaroslar 6. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 6. Bölüm full izle
Baba Oruç ve Isabel güçlerini birleştirerek, Müslümanlara göz açtırmayan örgüt Unita’nın zulmünü bitirmek için harekete geçerler.

Barbaroslar 6. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 6. Bölüm full izle - Resim : 2

Isabel’in adalet duygusu ağır basıp, İskenderiye’den Selanik’e gidecek olan ticaret gemisini Cafer’in elinden alıp Baba Oruç’a vermişti. Bu durum Cafer’in tüm planlarını altüst etmiş, arzuladığı zenginliği bir bakıma adeta suya düşürmüştü. Cafer’in Baba Oruç’a olan kini bu olayla daha da artmış, intikam için Baba Oruç’un gemisini sabote etme kararı almıştı. Bu suikast girişimini son anda fark eden Baba Oruç ve İlyas, Cafer’in adamlarıyla kıyasıya bir mücadeleye girmişlerdi.

Barbaroslar 6. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 6. Bölüm full izle - Resim : 3

Diğer tarafta ise Midilli’den İskenderiye’ye yelken açan Hızır, Niko, İshak ve Hamza’nın içinde olduğu gemi Radko ve askerlerinin olduğu savaş gemisi tarafından saldırıya uğramıştı. Fakat Hızır Reis’in zeka dolu ve bir o kadar da cesaret isteyen planı işe yaramış ve Radko’nun gemisini püskürtmeyi başarmışlardı. Ancak Pietro’dan kesin emir almış olan korkusuz savaşçı Radko da peşlerini bırakmamaya kararlıdır.

Barbaroslar 6. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 6. Bölüm full izle - Resim : 4

Tüm bu hadiseler deryalarda yaşanırken, Baba Oruç’un öldüğünü düşündüğü Antuan, Pietro’nun gayretleri sonucunda eski sağlığına kavuşmuştu.
 
Öte yandan Despina’nın karnındaki çocuk onu günbegün ölüme götürmektedir. Lakin o bu duruma Baba Oruç’u sevdiği için katlanıyordur. Babası Yorgo ve Oruç’un ailesine fitne saçmak isteyen Asiye’nin öğütleri kafasını karıştırıyordur.
 
BARBAROSLAR 6. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Barbaroslar 6. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 6. Bölüm full izle - Resim : 5
Baba Oruç ve tayfası, zulme uğrayan köylüleri kurtarıp yeniden yelken açarlarken, Kara Korsan adıyla deryalara tekrar dönen Antuan tarafından saldırıya uğramışlardı.

Barbaroslar 6. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 6. Bölüm full izle - Resim : 6

Öte yandan Hızır ve Niko, Eshter’i yakalamış fakat Radko’nun da tuzağına düşmüştü.

Barbaroslar 6. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 6. Bölüm full izle - Resim : 7

Isabel’in, Baba Oruç’un evine yapılacak baskını ifşa etmesi ve Radko tarafından açıkça tehdit edilmesi üzerine kızının saklandığı yetimhaneyi adamlarıyla basan Sylvio geri dönüşü olmayan kararlar mı alacak?

Barbaroslar 6. Bölüm FULL İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin