Barbaroslar 4. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 4. Bölüm full İZLE

TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Barbaroslar dizisi, dün akşam 4. Bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Yetkin Dikinciler, Ulaş Tuna Astepe ve Melis Babadağ gibi başarılı isimlerin yer aldığı tarihi dizi Barbaroslar, dün akşamki bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Biz de Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinin 4. Bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için haberimize ekledik. İşte, Barbaroslar dizisi 4. Bölüm linki!

Google Haberlere Abone ol
Barbaroslar 4. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 4. Bölüm full İZLE

Barbaroslar dizisi, yeni sezonda yayın hayatına başladı. Yayınlandığı ilk günden bu yana başarı gösteren dizini başrollerinde ise Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve Yetkin Dikinciler gibi sevilen isimler yer alıyor. Tarihi dizileri ile önce çıkan TRT kanalında yayınlanan Barbaroslar dizisinin yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca oturuyor. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Barbaroslar 4. Bölüm linki!

BARBAROSLAR 3. BÖLÜMDE NE OLDU?

Barbaroslar 4. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 4. Bölüm full İZLE

Düşmanlarını deryanın derin ve karanlık sularına gömen İshak; Baba Oruç ve İlyas’ın tüm ısrarlarına rağmen evine, Midilli’ye dönmeyi seçer. Fakat yaşadığı hadisenin etkisi hala üzerindendir ve Midilli’de onu büyük bir yüzleşme beklemektedir.

Barbaroslar 4. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 4. Bölüm full İZLE - Resim : 2

Pietro, peşinde olduğu demirciyi her yerde ararken, adım adım da sırra yaklaştığını düşünmektedir. Sırra ulaşmak uğruna eline geçen her fırsatı değerlendirmeyi de ihmal etmeyecektir.Baba Oruç’a destek olduğu için başı belaya giren İsabel kaldığı durumdan kurtulmak için planlar yaparken aynı anda babasıyla da karşı karşıya kalır.

Hızır ve sırrın peşinden gidenler, yeni soruların cevabını bulmak için oldukça çetin mücadelelerin içerisine girerler.

BARBAROSLAR 4. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Barbaroslar 4. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 4. Bölüm full İZLE - Resim : 3

Papalığın peşinde olduğu mühendis Ebu Muhammed’i Tekgöz Theo’dan kurtarmayı başaran Oruç, ardından kötü bir sürprizle karşılaşmıştır. Isabel’den, aldığı gemisi Şahin tarafından zapt edilmiş, kurtardığı Ebu Muhammed de esir edilmiştir.

Barbaroslar 4. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 4. Bölüm full İZLE - Resim : 4

Sylvio Akdeniz’de yıldızı parlayan Oruç’u zayıflatmak için Cafer ile kirli bir ittifaka girişmiştir. Diğer yandan Pietro’nun emriyle Oruç’u bitirmek için uğraşlara giren Sylvio ilk olarak kızı Isabel’i ondan uzaklaştırmaya çalışacaktır.

Elleri İshak’ın ailesinin kanına bulaşmış olan Yorgo, Midilli’den kalkıp İskenderiye’ye kızının yanına sığınmıştır.

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 4. bölüm FULL İZLE

BARBAROSLAR 5. BÖLÜM FRAGMAN

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı (@barbaroslardizi)'in paylaştığı bir gönderi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin