Barbaros Şansal bulundu!

Ünlü modacı Twitter adresinden evinde olduğunu ve polise ifade verdiğini takipçilerine duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Barbaros Şansal bulundu!

Dün Halk TV spikeri Lale Özan Arslan'ı arayan Şansal, ''Kapımda polisler var, sanırım gözaltına alacaklar'' dedi. Şansal,"İnternet bağlantım da kesildi'' ifadesini kullanmış ve bu sözlerinin ardından, Halk TV spikeri Lale Özan Arslan'la bağlantısı koptu. Şansal, Hayko Bağdat, Behzat Ç, Onur Akay gibi ünlü isimlerle birlikte TGB'ye yapılan operasyona sert tepki göstermiş attıkları tweetler haber sitelerinde yayınlanmıştı. Sivil polisler tarafından alındığı iddia edilen Şansal ile ilgili resmi bir kayıta ulaşılamaması sosyal medyanın da uzun süre çalkalanmasına sebep olmuştu. Barbaros Şansal , az önce Twitter adresine "Sağlıklı ve güvenli şekilde ancak uykusuz olarak evime döndüm ! Sorun yok. Sarıyerde'ki evimdeyim. Cep telefonum yok. Karakola uğrayıp ifade verdim , Şikayetçi değilim" dedi.



Şansal'la Odatv yazarı Güvenç Dağüstün görüştü.



Şansal, Dağüstün'e dün gece evine gelen 3 kişinin kendisini sivil polis diye tanıtarak arabaya bindirdiklerini ancak arabada söz konusu kişilerin polis olmadığını anladığını söyledi.



Şansal şunları söyledi:



"Beni arabaya bindirdikten sonra Pirinçli Köyü'ne götürdüler. Sabaha kadar orada tuttular. Kötü muamelede bulunmadılar. Sadece konuştular. Ancak ne söylediklerini şimdi konuşmak istemiyorum. Döndüğümde Sarıyer Polis Karakolu'na giderek ifade verdim ve şikayetçi olmadığımı söyledim."



Dağüstün'ün kendisi için özel ekip kurulduğunu söylemesi üzerine Şansal şunları söyledi:



"Yol boyunca 30 tane çevirmeden geçtik. Hiçbirinde sorun yaşanmadı, rahatça geçtiler. Benim evim yerim belli. İsteseler bulurlardı."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin