Attila Szalai, Fenerbahçe'ye veda ediyor. Formasını giyeceği yeni kulüp ve bonservis bedeli açıklandı

Alexander Djiku ve Rodrigo Becao transferlerinin ardından gözden düşen Attila Szalai'nin yeni adresi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Attila Szalai, Fenerbahçe'ye veda ediyor. Formasını giyeceği yeni kulüp ve bonservis bedeli açıklandı

Geçtiğimiz sezon savunmada çok büyük sorunlar yaşayan Fenerbahçe transfer döneminde bu bölgeye iki transfer birden yaptı.

Alexander Djiku ve Rodrigo Becao'nun transferleriyle birlikte geçtiğimiz sezon performansı zaman zaman eleştirilen Attila Szalai'ye de ayrılık yolu gözüktü. İsmail Kartal'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği Attila Szalai için ise Alman ekibi Hoffenheim devreye girdi.

15 MİLYON EURO ARTI BONUS TEKLİFİ

Macar stoperin menajeri ile Hoffenheim yetkilileri arasında Almanya'da gerçekleşen ilk transfer görüşmesi olumlu geçti. Almanya basınında yer alan habere göre, Hoffenheim'ın 15 milyon Euro artı bonuslar karşılığında bu transferi bitirmeyi hedeflediği yazıldı.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz dönem takımdaki vazgeçilmez ismi olan Attila Szalai 52 maçta forma giymiş ve bu maçların 51'inde ilk 11 başlamıştı.

FENERBAHÇE TRANSFER GÖRÜŞMESİNE İZİN VERDİ

Fenerbahçe, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Attila Szalai hakkında kararını açıkladı. Fenerbahçe yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Bilgilendirme

Yeni sezon yapılandırması sürdürülen Futbol A Takımımızda, oyuncularımızdan Attila Szalai’ye transfer görüşmelerini ilerletmesi için izin verilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin