Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman başlayacak. Arka Sokaklar hangi kanalda yayınlanacak. Arka Sokaklar yeni oyuncuları kimler?

Arka Sokaklar Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinin başında geliyor. Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh gibi ekranların tanınan yüzlerinin yer aldığı Arka Sokaklar dizisi sevenleri tarafından merakla bekleniyor. Peki Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar hangi kanalda yayınlanacak? Arka Sokaklar yeni oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar.

Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman başlayacak. Arka Sokaklar hangi kanalda yayınlanacak. Arka Sokaklar yeni oyuncuları kimler?

Arka Sokaklar 17 sezon boyunca seyircilerin ilgisini kaybetmedi. İlk olarak 2006 yılında yayınlanan Arka Sokaklar 638 bölüm çekildi. Kuzey Kıbrıs, Bulgaristan, Irak gibi ülkelerde de yayınlanan Arka Sokaklar yeni bölümleriyle ekranlarda olacak.

Arka Sokaklar dizisinde 'Engin Balkan' karakterine hayat veren İlker İnanoğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle çekimlere ara verilmişti. Uzun bir aradan sonra yayınlanacak Arka Sokaklar'ın yeni sezonunda oyuncu kadrosuna Mustafa Üstündağ ve yeniden Oğuz Peçe de dahil oldu.

Peki Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar hangi kanalda yayınlanacak? Arka Sokaklar yeni oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar.

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Arka Sokaklar dizisinin yayımlanacağı net tarih henüz belli değil.

ARKA SOKAKLAR HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Arka Sokaklar yeni bölümleriyle Kanal D ekranlarında olacak.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümlerinde de Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Kerimhan Duman gibi oyuncular rol alacak. 

Bunun yanı sıra Oğuz Peçe dizide Emre Komiser rolüyle yeniden ekranlara gelecek. Arka Sokaklar'ın 18. yeni sezonuna dahil olan Mustafa Üstündağ ise ekibin düşmanıdır. Sevilen dizide kötü adam rolüne hayat verecek.

 İşte Arka Sokaklar dizisindeki oyuncular ve karakterleri;

Rıza Soylu (Zafer Ergin)
Hüsnü Çoban (Özgür Ozan)
Engin Balkan (İlker İnanoğlu)
Hakan Çınar (Ozan Çobanoğlu)
Arda Atik (Tunç Oğuz)
Emre Gürbüz (Oğuz Peçe)
Alper Gündüz (Ali Haydar Çataltepe)
Ayşe Arıcan (Cansın Çekili)
Yavuz Aslan (Batuhan Ekşi)
Nurcan Gök (Sebahat Kumaş)
Kadri Keser (Yılmaz Tüzün)

Nazike Özçaylan (Nazlı Tosunoğlu)
Tunç Güneri (Kerimhan Duman)
Şule Çoban (Ecem Öz)
Ayla Soylu (Hülya Kalebayır)
Pınar Soylu (Elvan Dişli)
Başak Balkan (Perihan Ünlücan)
Esra Çoban (Gaye Gürsel): Hüsnü'nün eşidir.
Sinem Özdemir (Gizem Terzi)
(Mustafa Üstündağ): Ekibin düşmanı

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin