Ariana Grande müziğe ara verdiğini açıkladı

ABD'li şarkıcı Ariana Grande 2018, 2019 ve 2020'de albümlerini peşpeşe piyasaya sürdükten sonra müziğe bir süre ara verdiğini açıkladı. Allure'a konuşan 28 yaşındaki müzisyen şu an dikkatini kozmetik markası R.E.M Beauty'ye yönelttiğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Ariana Grande müziğe ara verdiğini açıkladı

Independent Türkçe'nin haberine göre, Halihazırda bir oyuncu koçuyla çalıştığını ifade eden şarkıcının oyunculuk yapmaya da epey hevesli olduğu anlaşılıyor. 

Ariana Grande müziğe ara verdiğini açıkladı

Pek çok şarkıcının kozmetik markası çıkarmasına dair düşüncelerini belirten Grande şunları söyledi: 

"Elbette bunun hakkında çok düşündüm çünkü hiçbir zaman herhangi bir trende balıklama atlamak istemiyorum. Meslektaşlarımın kozmetik markalarını kullanıyorum, tıpkı müziklerini dinlediğim gibi. ‘'Ah çok fazla kadın sanatçı var' demeyeceğim. Bunu seviyorum ve her ikisini de yapan akranlarımın büyük hayranıyım ve bunun hikaye anlatmanın başka bir yolu olduğunu düşünüyorum. Çünkü makyaja ihtiyacınız hiçbir zaman bitmez, tıpkı müziğe ihtiyacınızın bitmeyeceği gibi." dedi.

Ariana Grande müziğe ara verdiğini açıkladı - Resim : 2

Grande 20 Eylül'de ABD'de yayımlanacak The Voice programında Kelly Clarkson, Blake Shelton ve John Legend'la birlikte jüri koltuğunda oturacak. Görünüşe göre Grande müziğine ufak bir ara verse de bu yalnızca kariyerinin farklı boyutlar kazanması için. 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin