Arda Turan teknik direktör olarak Süper Lig'e dönüyor! Görüşmelere başlandı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa Selçuk İnan'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Arda Turan'ı getirmek istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan teknik direktör olarak Süper Lig'e dönüyor! Görüşmelere başlandı

Spor Toto Süper Lig'de 26 puanla 13. sırada yer alan Kasımpaşa'da, Ümraniyespor maçı sonrası teknik direktör Selçuk İnan'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmişti.

Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Teknik Sorumlumuz Selçuk İnan ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Selçuk İnan’a kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verilmişti.

Teknik direktörlük kariyerinin ilk deneyimini Kasımpaşa'da yaşayan Selçuk İnan takımıyla çıktığı 13 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.

KASIMPAŞA'DA ARDA TURAN SESLERİ

Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Kasımpaşa'da gündeme Arda Turan geldi. Teknik direktör olmanın hayalini kuran Arda Turan ile görüşmelere başlayan Kasımpaşa Arda Turan'ı takımın başına getirmek için yoğun bir çaba harcıyor.

Arda Turan teknik direktör olarak Süper Lig'e dönüyor! Görüşmelere başlandı

MİLLİ MAÇ ÖNCESİ ÖDÜL ALDI

Arda Turan, A Milli Takımımızın Hırvatistan ile oynadığı 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri karşılaşması öncesinde, millî formayı 100 kez giyen futbolcular arasında bulunması nedeniyle ödüllendirildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye-Hırvatistan maçı öncesinde kendisine özel hazırlanan formayı ve UEFA tarafından gönderilen hediyeleri, milli formayı 100 kez terleten Arda Turan'a takdim etmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin