Antalyaspor 5-2 Trabzonspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, nefes kesen bir mücadeleye sahne olan maçta sahasında Trabzonspor'u 5-2 mağlup etti.

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor 5-2 Trabzonspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Spor Toto Süper Lig'de 3. haftanın en dikkat çeken maçında Antalyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Tam yedi golün çıktığı karşılaşmada kazanan taraf 5-2'lik skorla Antalyaspor oldu.

Antalyaspor'a galibiyeti getiren goller Fernando, Wright(2) ve Gökdeniz(2)'den gelirken, Trabzonspor'un gollerini yeni transfer Bardhi kaydetti.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Hakem Volkan Bayarslan'ın düdüğüyle maç başlıyor.

7' İlk tehlike Antalyaspor'dan geldi. Sağ taraftan Fredy'nin ortasına güzel bir dokunuş yapan Wright'ın vuruşunda top az farkla auta gitti.

14' Antalyaspor öne geçti. Antalyaspor kazandığı topla hızlı çıktı. Fernando ceza sahasının dışından nefis bir vuruşla Uğurcan'ı mağlup ederek ev sahibini 1-0 öne geçirdi.

Antalyaspor 5-2 Trabzonspor MAÇ ÖZETİ İZLE

25' Trabzonspor'un kullandığı kornerde Cornelius'un kafa vuruşu Boffin'in üzerine gitti.

40' Antalyaspor, Wright'ın düşürülmesiyle penaltı kazandı. Penaltıda topu ağlara gönderen Wright skoru 2-0'a getirdi.

Antalyaspor 5-2 Trabzonspor MAÇ ÖZETİ İZLE - Resim : 2

45+5' Trabzonspor yeni transferiyle golü buldu. Cornelius'un pasında topla buluşan Bardhi düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek farkı bire indirdi: 2-1.

Antalyaspor 5-2 Trabzonspor MAÇ ÖZETİ İZLE - Resim : 3

46' İkinci yarı başladı.

60' Bartra'nın füzesi direkte patladı. İspanyol savunma oyuncusu şansını çok uzaklardan denedi, top üst direkten oyun alanına geri döndü.

73' Sahneye yine Bardhi çıktı. Ceza yayında topla buluşan Bardhi, Boffin'i mağlup ederek kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.

Antalyaspor 5-2 Trabzonspor MAÇ ÖZETİ İZLE - Resim : 4

81' Trabzonspor'un hatasında Wright topu önünde buldu, vuruşunda top savunmadan sekti. Seken topta Gökdeniz Bayrakdar boş kaleye çok rahat bir vuruş yaptı ve Antalyaspor'u yeniden öne geçirdi: 3-2.

90+5' İnanılmaz bir pozisyon yaşandı. Trezeguet'in kafa vuruşunda Boffin parmaklarının ucuyla dokundu, top direkten oyun alanına döndü.

90+6' Gökdeniz Bayrakdar yine sahneye çıktı. Kontra atakta Trabzonspor savunmasını az adamla yakalayan Antalyaspor'da Gökdeniz Bayrakdar karşı karşıya kaldığı pozisyonda Uğurcan'ı bir kez daha mağlup ederek skoru 4-2'ye getirdi.

Antalyaspor 5-2 Trabzonspor MAÇ ÖZETİ İZLE - Resim : 5

90+8' Wright kendisinin iki takımının beşinci golünü attı. Üç savunmacıyı sırtına alan Wright'ın vuruşunda top savunmaya çarptı ve ağlarla buluştu.

Antalyaspor 5-2 Trabzonspor MAÇ ÖZETİ İZLE - Resim : 6

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin