Anne ve babasını öldüren zanlının ifadesi kan dondurdu. Dava ertelendi

Konya'da evlerinde ölü bulunan imam ve eşinin katil zanlısı çocukları hakim karşısına çıktı. Mahkemede savunma yapan zanlının ifadeleri kan dondurdu.

Google Haberlere Abone ol
Anne ve babasını öldüren zanlının ifadesi kan dondurdu. Dava ertelendi

Olay, 1 Haziran Perşembe günü akşam saatlerinde Çumra ilçesi İçeri Çumra Mahallesi 74946 Sokak’ta bulunan 2 katlı müstakil evde yaşandı.

Öğrenilenlere göre 3 çocuk babası 55 yaşındaki Hüseyin Çoban ve eşi 51 yaşındaki Mürüvvet Çoban'dan çocukları haber alamayınca durumu aynı mahallede oturan yakınlarına bildirdi.

Çoban çiftini kontrol eden yakınları çifti kanlar içinde buldu.

HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri tarafından yapı9lan ilk kontrolde çiftin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Çumra Jandarma karakolunda işlemleri tamamlanan cinayet zanlısı, gönderildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anne ve babasını öldüren Mücahit Mustafa Çoban hakkında "Üst soy akrabayı öldürmek" suçundan düzenlenen iddianamenin Konya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilmesinin ardından şahıs, ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkemeye ölen çiftin yakınları katıldı.

Anne ve babasını öldüren zanlının ifadesi kan dondurdu. Dava ertelendi

"BENİ GAZA GETİRDİLER O YÜZDEN YAPTIM"

Anne ve babasının katil zanlısı Mücahit Mustafa Çoban, "Geçmişten gelen sorunlarım var. Arkadaşlarımdan başka bir olay nedeniyle tabanca aldım, beni gaza getirdiler o yüzden yaptım. Olaydan bir gün önce kız isteme meselesi yüzünden babamla telefonda tartıştık. Bana 'seni evlatlıktan reddederim' demesi bana çok dokundu. Bu durum çocukluktan beri gelen bir sorun. Bana silahı temin eden arkadaşlarımdan da şikayetçiyim" diye kendini savundu.

Ardından mahkeme heyeti dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için davayı erteledi.

 

Kaynak: İHA
Etiketler anne baba ölüm savunma
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin