Ankaragücü maçı öncesi Dursun Özbek'ten, Okan Buruk'a telefon! Dursun Özbek, Okan Buruk'a neler söyledi?

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Ankaragücü'ne konuk olacak Galatasaray bu maçtan galibiyetle ayrılması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Kritik maç öncesinde başkan Dursun Özbek, Okan Buruk'u arayarak bir görüşme gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Ankaragücü maçı öncesi Dursun Özbek'ten, Okan Buruk'a telefon! Dursun Özbek, Okan Buruk'a neler söyledi?

79 puanla zirvede bulunan ve Ankaragücü maçından galibiyetle ayrılması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Kritik maçın hazırlıklarını dün tamamlayan sarı-kırmızılılar Ankara deplasmanına kart cezalısı Nicolo Zaniolo da dahil olmak üzere tam kadro geldi.  Havaalanında büyük bir ilgiyle karşılaşanan Galatasaray, Ankaragücü maçından üç puan çıkarması halinde 23. şampiyonluğunu ilan edecek.

Bu önemli maç öncesinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Okan Buruk'la telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Ankaragücü maçında takıma başarılar dileyen Özbek, ''İlk günden beri Cumhuriyet’in 100. senesinde şampiyon olacağımızı söyledik. Bu özel senede şampiyonluğa Ankara’da ulaşacak olmamız sembolik açıdan çok değerli. Şampiyonluk, Ankara’ya yakışır” ifadelerini kullandı.

''BU MAÇA ÇOK İYİ HAZIRLANDIK''

Okan Buruk ise Özbek'e maç öncesinden rahat olmasını söyleyerek, ''Başkanım rahat olun. Bu maça çok iyi hazırlandık ve motiveyiz. Oyuncularım her şeyin farkındalar ve buna hazırlar” yanıtını verdiği bildirildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin