Ankara'daki 5 Afgan cinayetiyle ilgili son dakika gelişmesi

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, Afganistan uyruklu 5 kişinin öldürülmesiyle ilgili yeni detay ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'daki 5 Afgan cinayetiyle ilgili son dakika gelişmesi

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, Afganistan uyruklu 5 kişinin öldürülmesiyle ilgili İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde özel ekip kuruldu. Savcılık, 5 kişinin Türkiye’de oldukları zaman aralığında ilişki kurdukları kişilerin tespiti için HTS kayıtlarını incelemeye aldı, evde bulunan telefonlar incelenmek üzere kriminal laboratuvarına gönderildi. Cinayetlerin bir kişi mi yoksa birden fazla kişi tarafından mı işlendiği konusunda çalışmalar sürerken, evdeki delici ve kesici aletler ile ölen kişilere ait eşyalar da laboratuvara gönderildi.

Altındağ'daki Örnek Mahallesi'nde, cuma günü, Afganistan uyruklu 5 kişinin cesetleri bulundu. Asadullah Rahimy'nin iple bağlandıktan sonra boğularak, Sarfarz Sayaz, Habibollah Jora Khan, Abdul Halım Roozi Qul ve Abdurrahman Azizi'nin ise bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Göç İdaresi’nde kayıtları olan 5 kişinin, farklı işlerde çalıştığı belirlendi.

1 ŞÜPHELİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, öldürülen 5 kişiyi tanıyan 2 kişinin ifadesine başvuruldu. İfadeler sonucu aynı evde kalan ve olay sonrası bulunamayan Afgan uyruklu şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

ÜLKEDEN KAÇTI 

Afganistan vatandaşı M.O.Y'nin 9 Kasım'da ülkesine kaçtığı tespit edildi.

5 AFGAN İLAÇLA UYUTULUP ÖLDÜRÜLMÜŞ 

ANKARA'nın Altındağ ilçesinde geçen hafta aynı evde cansız bedenleri bulunan Afganistan uyruklu 5 kişinin, aynı ülke vatandaşı M.O.Y. tarafından ilaçla uyutulduktan sonra bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin