Ankara Büyükşehir Belediyesi, harekete geçti. Belediye personeline küfür ve tehditler savuran daire başkanı görevden alındı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), tartıştığı belediye personeline küfür ederek tehditler savuran Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu’nun görevine son verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ankara Büyükşehir Belediyesi, harekete geçti. Belediye personeline küfür ve tehditler savuran daire başkanı görevden alındı

Geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu’nun tartıştığı bir belediye personeline küfür ve tehditler savurduğu görüntüler sosyal medyaya yansımıştı. 

Önce telefonda başlayan, ardından yüz yüze gerçekleşen tartışma bir cep telefonu kamerasıyla kaydedilmişti.

Görüntülerde Tatlısu’nun personele küfür ederek tehditler savurduğu görülürken, personele yönelik  “Sen de, eşin de hemen istifa edin” ifadeleri kullanmıştı. 


ABB Tatlısu'nun görevine son verildiğini duyurdu

Olay üzerine ABB’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Tatlısu’nun görevine son verildiği belirtilerek şunlar kaydedildi:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yaşananları tasvip etmemiz mümkün değildir. Yeni dönemde dürüstlük, şeffaflık, adalet ve yetim hakkının korunması gibi ilkeler bize ışık tutmaktadır. Bu ilkelerin yanı sıra asgari nezaket kurallarını da çok önemsiyoruz. Yönetim anlayışımız gereğince konuyla ilgili soruşturma başlatılmış olup görüntülerde yer alan bürokratın Daire Başkanlığı görevine son verilmiştir.”

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin