Animal Planet yeni yıldızlarını arıyor!

Animal Planet yeni kampanyasıyla izleyicilerine kanalın yeni yıldızı olma şansını veriyor.

Google Haberlere Abone ol
Animal Planet yeni yıldızlarını arıyor!

Dünyanın önde gelen hayvanlar konulu eğlence markası Animal Planet bu ay Türkiye’de ilk defa düzenleyeceği Animal Planet Yıldızları kampanyası kapsamında yeni yerel yüzler arıyor.



5 Haziran itibariyle başlayan Animal Planet Yıldızları kampanyası ilk defa Türk izleyicilere evcil hayvanlarının fotoğraf ve video görüntülerinin, kanalın yeni ve interaktif görsel içeriğinde yer alma şansı verecek. Kedi, köpek, hamster ve muhabbet kuşlarına kadar bütün evcil hayvanları olanlar başvuruda bulunabilecek ancak sadece en sevimlisi Animal Planet kanalında gösterilme kanalın yeni starı olma fırsatına sahip olacak.



Adaylar 5 Haziran Perşembe gününden 4 Temmuz Cuma gününe kadar evcil hayvanlarının fotoğraf ve kısa video kliplerini www.animalplanet.com.tr/yildiziol adresine yükleyerek kampanyaya dahil olabilicekler. Animal Planet’in uzman ve yetenekli ekibi yüklenen fotoğraf ve videolardan en iyi 8 tanesini seçecek ve 7 Temmuz Pazartesi gününden 31 Ağustos Pazar gününe kadar kazanan evcil hayvanların fotoğraf ve video klipleri - her hafta bir tanesi olmak üzere- Animal Planet ekranlarında gösterilecek.  



Seçilecek olan 8 Yıldız’ın fotoğraf ve videoları aynı zamanda Animal Planet Yıldızları web sitesinde ve Animal Planet’in Facebook sayfasında gösterilirken kampanyaya katılan diğer yıldız adaylarının fotoğraf ve videolarından bir kısmı ise Animal Planet Yıldızları web sitesinin özel galerisinde yer alacak.



Dün itibariyle yayına giren Animal Planet Yıldızları kampanyası kanalı daha eğlenceli hale getirecek. Animal Planet şovlarında yer alan sunucuların ve hayvanların hareketli görüntülerine Animal Planet logosunda bulunan M harfinin içinde yer veren yeni görüntüsünü de destekleyecek. Hayvan ve insan davranışları arasındaki benzerlikleri vurgulamak için hazırlanan bu eğlenceli ve heyecanlı videolar hayvanların eğlenceli dünyasını izleyici ile buluşturacak. Animal Planet’in yerel yüzü olarak seçilen 8 evcil hayvan, kampanya süresinde bir hafta boyunca bu hareketli görüntülerde yer alacak.



Discovery Networks CEEMEA Bölgesi Gelişen Pazarlar Kanal Yöneticisi Lee Hobbs kampanyayla ilgili açıklamasında, “Türkiye’deki ilk Animal Planet Yıldızları kampanyamızı başlatmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türk izleyicilerimiz evcil hayvanlarına oldukça düşkünler, biz de Animal Planet’in yenilenmesini kutlarken onlara çok sevdikleri dostlarını kanalımızda izletme şansı vermenin iyi bir fikir olacağını düşündük. Bu kampanya ile ilk kez Animal Planet’te yerel içerik veriyor olacağız ve kampanyanın büyük başarı sağlayacağına eminiz” dedi.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin