Anıl Altan Roman olduğunu söyledi: Bol bol konuşuruz

Oyuncu çift Pelin Akil ve Anıl Altan, objektiflere yansıdı. Çift, güler yüzlü bir şekilde basın mensuplarıyla sohbet etti. Anıl Altan, gazetecilere son filminde Romanları anlattıklarından bahsetti.

Google Haberlere Abone ol
Anıl Altan Roman olduğunu söyledi: Bol bol konuşuruz

Oyuncu çift Pelin Akil ve Anıl Altan, objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla sohbet eden çiftten Altan, son filminde Romanların yaşadığı zorluklara değinen bir filmde rol aldığını ifade etti.

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Pelin Akil ile Anıl Altan, bir kahve dükkânından çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akil, "Aslında 'Hava Muhalefeti' galasına katılacaktım ama gördüğünüz gibi eşyalarımı Anıl yetiştiremedi ve geç kaldım. Artık parasını verip sinemada izleyeceğim. Onun dışında yakın zamanda müzikalim başlıyor. Spor yapıp, provalara gidip ona hazırlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Anıl Altan Roman olduğunu söyledi: Bol bol konuşuruz

"KOMİK BİR İŞ OLDU"

Anıl Altan ise yaklaşık 5 sinema filminde oynadığını ancak hiçbirinin henüz vizyona girmediğini belirtti. Altan, son filminde ise Romanların yaşadıklarını anlattıklarını belirterek "Komik bir iş oldu. Çok seveceğinizden eminim. Yakın zamanda galamızı yapacağız. Bol bol konuşuruz" diye konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin